MI AZ AMI A MAJÁK 2012 DÁTUMNÁL FONTOSABB 2020TÓL ÉS MEGHATÁROZZA, ÁTALAKÍTJA INNENTŐL A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉST?

Új Föld, Új Evolúció Új Legfelsőbb Önmagadként Létezés!
Vége a lépésről lépésre változásnak, mert eljött a KVANTUM UGRÁSOK IDEJE! 

Hogyan légy a Legfelsőbb
Önmagad?

Mit óvtak a nagy mesterektől kezdve a feltalálókon át a hírességekig? 

Mi ez a rejtelmes birodalom, amiről 2020-ban evolúciós küldetéssel most lehull a lepel?

Az igazság mégsem odaát, hanem ideát van?
"A VILÁGOT A TITOK CÍMŰ KÖNYV NEM RÁZTA ÍGY MEG"
A múlt, a jelen, és a jövő összes tudománya, bölcsessége, tapasztalata az ősöktől a napjainkig mindig is elérhető volt? Hogyan lehet hozzáférni?

Hogyan ugorhatnak a legmagsabb szintre az agyhullám (alfa, théta, delta) használók és gyógyítók hosszú hónapok, évek, életek helyett?

Ez a sok rejtély miért váratott magára egészen a 2020-as napjainkig?
Évezredek után miért léptünk elő rendeltetés szerűen a Titkok homályából? Nézd+
2020 A VÁLTÁS TITKÁNAK FÁTYLA LEHULL
Mit jelent rákapcsolni az Evolúciós Művészi Legfelsőbb Énedre?
Feltárul azok számára, akik már foglalkoznak magukkal, a következő lépcső, mely túl van az agyhullámokon, és a múlt sebein való turkáláson. Ők részesei az Eckhart Tolle által is emlegetett Új Föld megvalósításának.
A téren és időn túli tudat frekvencia megadja neked a jövő összes mesterének és tanfolyamának a rezgésszintjét, tudását, tapasztalatát és bölcsességét. Rezegtesd magadba még ma!
Egy olyan korban élnek a spirituális emberek, ahol csak az marad talpon, aki minél több információt nyel el a társadalmi történés hurrikánban. Keleti tanok, és a szentségek pedig ontják magukból a ragyogás lehelletével az elme csendjét, kiürítését, nyugtatását. Elérkezett globálisan a szakrális közössége a világnak egy dilemmához. Ugyan is sok embert zavar a feszültséget teremtő helytállás a társadalomban, a rengeteg minőségileg kiválasztandó tanulni való, megemésztendő leckék karrier, és magánélet terén. 

A belső lelki életük ajtaján pedig a feldolgozandó elnyomott traumák, sérülések, és akadályok feszültségei dörömbölnek. Sokan únják az ásást, karmikus emlékek tisztogatását, mert úgy érzik évezredek múlva se lenne elég egész életüket feldolgozni. Csak jobban elfáradnak egy idő után. Ugyan akkor érzik a változást az eddig megismert új tudatállapotoknak. Csak intenzitásában nem eléggé. 

Ezért eljött az 5599 évvel ezelőtt megjósolt dátum. 2020, ahol a világ spirituális kultúrái úgy döntöttek, hogy elérhetővé kell tenni a titkos tudást az új tudatszintekről az embereknek. Ez A VÁLTÁS a tudatfejlődés evolúciójában. Mint, amikor valaki két kerékkel gurult a spirituális sztrádán, és most felfelé, szuperszónikus rakétasebességre kapcsol. 

Nincs többé turkálás a problémákban. Nincs többé gennyes lelki sebgócokban való elmerülés. Képzelj el egy olyan állapotot, ahol magasabb frekvenciák segítségével felülről a legfelsőbb önvalóból érkezik olyan kód, mely jobban tudja a választ és megoldási irányt, amit valaha az összes szakember együttvéve képes lenne megmutatni.

Mi pedig segítünk a VÁLTÁSBAN Szuperszónikus Rakétasebességre kapcsolni jólétben, tökéletes egészségben, felfedezni igaz éned, feltámasztani a lelked. Úgy, ahogy 2020tól az Új Tudatszintek és bolygón lévő változások megkívánják. 

Mi minden változik meg és merre a spirituális folyamatokban? Milyen módon lesz átalakult az önátélés, mint lehetőség? Mi jön az Új Energiás korszak után, melyet globálisan minden ágazatnak mi bontunk ki? Milyen új módszerek kombatibilisek ezentúl, és támogatják az eddigi utad még jobban kiaknázva a lehetőségeid?

FIGYELEM!!! PLUSZ AMI NAGYON FONTOS ÉS EZENFELÜL RÉSZE A TANFOLYAMNAK!!!

MI AZ A HÁTTÉRBEN TARTOTT TITOK, AMIT NEM SZERETNÉNEK, HOGY MEGTUDJ A TESTEDRŐL? 
MI EZ AMITŐL SOHA TÖBBÉ NEM FOGSZ MÁR RÁ ÚGY TEKINTENI, HOGY AKADÁLYOZZON EGÉSZSÉGED, ÖNMEGVALÓSÍTÁSOD ÉS LELKI UTAD SORÁN? 

FONTOS TESTED TÖRVÉNYÉRŐL, EGY ÚJ PARADIGMÁRÓL IS LEHULL A LEPEL! EGY OLYAN KULCSFONTOSSÁGÚ DOLGOT TÁRUNK FEL, MELY ANNYIRA TÉVESEN URALKODOTT EZIDÁIG VILÁG SZINTEN ÉS SZŰKÍTETTE BE A KUTATÓK ÉS EMBERISÉG SZEMÉT, MINT AZ A TÉVKÉPZET, HOGY A NAP KERING A FÖLD KÖRÜL. CSAK A TESTTEL KAPCSOLATBAN EMIATT A ROSSZ PARADIGMA MIATT ÉVEZREDEK ÓTA SÍNYLŐDÖTT AZ EMBERISÉG. ELJUTOTT A SPIRITUÁLIS KÖZEG ARRA A SZÍNVONALRA, ÉS ÉRETTSÉGI MINŐSÉGRE, HOGY KVALIFIKÁLTTÁ VÁLT AZ IGAZSÁG LELEPLEZÉSÉRE!
INTERJÚ VIDEÓ A TANFOLYAMOT TARTÓ IMLADORRAL (ARUN) A PROGRAMRÓL:

KÉSZÜLJ A NAGY EVOLÚCIÓS TUDATI ÁTÁLLÁSRA!

SZFH: 2020 A VÁLTÁS 

TUDATOSSÁG UPDATE
SUPREME SELF ÚJ EVOLÚCIÓS 
TANFOLYAM-TELEPÍTSD FEL!!!
DÁTUM: 2020.FEBRUÁR 15.
IDŐPONT: 14:00-17:00ig
HELYFOGLALÁS: 13:30-tól
HELYSZÍN: BUDAPEST.VI. 
SOTER KLUB.
DESSEWFFY UTCA 53.
FIGYELEM!!! ELŐJELENTKEZÉS LIMITÁLT FÉRŐHELYEK OKÁN KÖTELEZŐ!

Érdeklődni és előjelentkezni az: info@szfh.eu és a +36 70 704 1958 számon lehetséges.

Jelentkezési kérelemhez elég az üres e-mail tárgymezőbe beírnod, hogy A Váltás, és az üzenet tartalmába pedig a Neved (illetve többiek nevét)
ÖNMAGADBA BEFEKTETENDŐ ÖSSZEG MINDÖSSZE csak: 3500 HUF

Jelentkezés után megkapod a tranzakcióhoz, utaláshoz szükséges banki adatokat. 

A részvételi jóváhagyás az összeg beérkeztekor történik meg, melyről kapsz egy értesítő e-mailt.
  • Text Hover
PLUSZ KAPSZ 3+1TITKOS AJÁNDÉKOT A TANFOLYAM MELLÉ.
1.AJÁNDÉK: Egy Sámán Teremtő Titok
2.AJÁNDÉK: Test Gyógyításáról Titok
3.AJÁNDÉK: Válasz Személyes Kérdésekre a Résztvevőknek
4.AJÁNDÉK: MEGLEPI TITOK
Várunk sok szeretettel az ÚJ EVOLÚCIÓS TUDATOSSÁG felinstallálálására.
A helyek száma limitált.Jelentkezz és tartozz az evolúciós forradalmárok közé a bolygón!