HOGYAN BOLDOGULJ SPIRITUÁLIS EMBERKÉNT A VILÁGBAN ÉS TEREMTSD MEG A NEKED JÁRÓ ÉLETTERET, VÁGYAT, 
MIKÖZBEN A BELSŐ TRANSZFORMÁCIÓD UGYAN OLYAN FONTOS?

MIK A TITKAI A TEREMTÉSNEK EGY OLYAN VILÁGBAN, AHOL HA VALAKI FEJLŐDIK, AZ ŐT KÖRÜLVEVŐ VILÁG ÉS EMBEREK ATTÓL MÉG NEM VÁLTOZNAK MEG ÉS NEM ÉRTIK ŐT?

A Mindent Átváltoztató Teremtő Szív Sárkány Felébresztése
EGYÉNI ÉLETUTAD NAGY ÁTVÁLTOZÁSA
Intenzív 2 napos Letölthető Digitális Tanfolyam Csomag
Mi van, ha mégsem veled van a baj, és az eddigi utaddal sincs, hanem egy olyan dimenzióba léptél, ahol más törvények érvényesek rád? 

Hogyan hidald át a szakadékot, mikor van egy intuitív felismerésed, kreatív ötleted, és a megvalósítási közeg más tudatszinten működik?  Úgy, hogy az hatékonyabb működésű teremtés legyen a Dimensional Creator SZFH funkcióval?

Tudtad, hogy mesterek és szakemberek szerint is aki magsabb tudat szinten van életveszélyes számára ugyan olyan eszközökkel és eljárásokkal teremteni az élete területeit, mint azok, akik nála alacsonyabb tudatszinten vannak? 

(Ez olyan, mint amikor valaki a legújabb okostelefonon betárcsázva tekergetni akarná a tekerőt nem számolva azzal, hogy másként működik, ami összetettebb és komplexebb. Egy hívást sem tudna indítani, pedig ezerszer, milliószor, milliárdszor több kapacitásra, tudásra, lehetőségre képes a legmodernebb okostelefon készülék a régi betárcsázó vonalas telefonhoz képest. Hiába akar tárcsázni valaki egy digitális érintőképernyős okostelefonnal, más a hívásindítás módja. Ugyan így, más a teremtésének és életműködtetésének a módja egy spirituális utazónak.)

Pozitívan gondolkoztál, alfa, théta állapotokat használták, és akár a fókuszod ilyen kérdésekre irányítottad:

"Milyen lenne számomra a legideálisabb életút, amiben a legjobb önmagam lehetek?"
Ám a gyakorlásod ellenére az élettered mégsem változott?

Akkor ideje software-t váltani a teremtéshez, hisz ezek a betárcsázós oldschool készülékekhez valók, nem pedig az olyan hyperszuper lényekhez, mint amivé fejlődsz, és amit már eddig is elértél az úton.
Hallgasd meg a rövid interjúkat és tudd meg:

Milyen érzés lehet résztvenni egy olyan lelki csoportban, ahol Élő Forródrót Kapcsolódik a Mindenség Édes Ajkának Üzeneteihez?
Milyen előnyöket szerezhetünk, ha a tudatszintünkhöz mérten teremtjük a fizikai életünket és a vágyaink is azon a szinten valósulnak meg?
Mi lehet a hátránya, ha fizikai életünket nem a tudatszintükhöz mérten teremtjük?
"Képzeld el, hogy milyen meghitt érzés egy törődő édesanyának megszülni egy gyereket és örülni neki. Én pedig a programjaim csodálatos résztvevőinek szeretek új életet adni legalább ekkora örömmel." - Imlador alias Arun Nectar (Az SZFH DragonHeart [SzívSárkány] tréningek megalkotója)

Az Új Sorscsiszoló Szakrális Transzformáció Elméleti + Gyakorlati + Energetikai képzés olyan pozitív szeretetteljes emberek között zajlik, akik vállalják a gondolataikat, egyéniségüket, Önmagukat, és jó termőtalajú közegben hajlandóak kreatívan teremteni életüket.
A Workshop \ Tréning Tartójáról
Imladorról
(Alias Arun Nectarról)
A program vezetője egy szívbeli, tudatosság Olimposzi csúcsára emelkedő világ megalapozásán munkálkodik nagyra becsülve az ősi, és kortárs mesterek áldott jelenlétét. 

Plusz minden atomjával azon van, hogy megalapozza a jövő összes felemelkedett tanító, lény, guru munkáját a bolygón. 
Cinkos összekacsintás ez a Buddha és Krisztus tudatú lényekkel a Hetedhét mennyországi téren innen, - Óperenciás időtengeren túl. 

Továbbá a legmélyebb hódolatát fejezi ki a legnagyobb alkotó Isteni minőség előtt. Ezért is hívja kalandra azokat a lelkeket, akik háború helyett szeretni, alkotni, teremteni, elmélyedni és gyönyörködni szeretnének a belső varázstükörbe pillantva. 
Vár egy szívbeli teremtő törzs, hogy egyéniséged megőrizd, ám szövetségese is légy.
Elfogadó Családias Pozitív Segítőkész Csoport Vár, Ahol: 
 • Text Hover
Az egyedi vágyaidnak, céloknak megfelelő teremtés saját szintedre emelésének szellemiségében:
 1. Saját egyéni fő kéréseddel való foglalkozás

 2. Egyedi élethelyzeted átváltoztatása

 3. Kreatív teremtőerő felszabadítása és használata

 4. Egészség ápolás

 5. Olyan Harmónia megalkotása kívül belül, melyet a jelenlegi energetikai és élethelyzet megkíván a világban 2019 tavaszától (Mert hatalmas változások lesznek a világban és Magyarországon)

 6. Megtisztulás a hétköznapok őrlőkerekéből

 7. Teljes feltöltődés és kiegyensúlyozódás

 8. Minden dimenzióból a teremtés üzemeltetésének megismerése

 9. Felinstallálása a Dimensional Creator Multidimenzionális Teremtő Funkciónak

 10. Elmélyedésre és kibontakozásra alkalmas gyönyörű természetközeli helyszín

Érezted már, hogy az utóbbi években valami nagyon megváltozott? Milyen energetikai változások lesznek a Jövőben Magyarországon és az egész bolygón is, melyekhez fontos alkalmazkodni?

Amikor egy kisgyerek rátapad egy zsenge fára játék közben, mikor pedig sok év múltával visszatér látogatóba, és azt a fát már át sem bírja ölelni akkora törzse lett, az bizony változás. Többen viszont azt látják, hogy az élet szentségének fája a környezetben a nagy tömeg számára már ki van vágva. Így ezek az érett Magyarországon is élő szellemi emelkedők, tanítók, terapeuták sejtik zsigereikkel, szellemi antennáikkal a jövőt, és azt, hogy milyen szelek fújnak onnan.

Ahelyett, hogy nyalogatnánk a sebeinket, felelősséget vállalunk Magyarország tudati higéniája, és spirituális, szakrális, lelki emberekhez méltó életszínvonal megteremtésére. Lehet, hogy valaki félelemmel áll az érkező esztendők árny erői küszöbén, viszont ezt az időszakot nagyszerű növekedésre, és érésre tudjuk használni.
Magyarország Európa Szívében A Szellemi Lehetőségek Centrumává Teremthető
A Spirituális Magyarország project olyan tudatos létezőket takar, akik tesznek Önmagukért. Többek között ez a Dragon Heart - A Mindent Átváltoztató Teremtő Szív Sárkány Felébresztése is szeretné támogatni az ország kollektív spirituális energetikai támogatását, és hozzá járulni a palettán egy támogató erőáramként. Mivel az átalakult emberek egyenként rengeteg tömegben lévő hanyatlást ellensúlyoznak. A szeretet és intelligencia forradalma ez.
 • Áramlás a Teremtő Szív Sárkányával

  Új Élmények, Tapasztalatok

  Átalakító erejű tudatállapotok az életedre nézve, mely a környezetedre és más emberek rezgéseire is kihat.

 • Pszicho-Bio-Energia-Szakrál MultiDimenzió Frissítő

  Mártózz Meg A Változás Óceánjában

  Lemoshatod magadról a salakot, és megújhodással teremtheted át az életed, rendezettséggel a lelked szobájában, elmélyedve magadban.

Melyik Csomagot választod?Vedd kezedbe a
sorsod tudatosan!
 • Tilos illuminált drog és szeszesital állapotban a programon való részvétel.

 • Pszichés problémával rendelkezők számára a részvétel orvosi engedéllyel lehetséges kizárólag.

 • Minimum be kell, hogy töltsd a 16. életéved a részvételhez.

 • A programra lehetőségeid szerint kipihenten érkezz!

 • Szeretetteljes lelki klíma érdekében a közösségből és tréningről való kizárás lehetősége áll fenn mások sértegetése esetén.

 • A változtatás jogát fenntartjuk.

$
Sárkány Császár Csomag

Elméleti és Gyakorlati anyag, A mai kor emberéhez igazított eljárások. Titkos Teremtési Törvények Feltárása. Plusz Dimensional Creator SZFH Multidimenzionális Teremtési Tudatosság Felinstallálása Önmagadba Munka a tudatban lévő teremtéssel kapsolatos akadályozó erők kiiktatásával. Munka a segítő erők és 1. nap megismert titkos törvények eljárásaival. Élettérbe való beintegrálás, és megvalósítási térképek kidolgozása. Plusz a tanfolyam mellé jár a változásról és sikerekről egyeztetéssel 3 óra megkoronázó Skype konzultáció egyénenként. Önmagadba fektetendő összeg: 597 397 Huf

$
Sárkány Császár Csomag

Minden ami a sárkány császár csomag tartalma, Plusz mellé Bőség Frekvencia csomag. Plusz Rainbow Frekvencia csomag. Plusz külön 5 órás coaching, ahol kapsz egy éves előrejelzést a jövőddel kapcsolatban. Plusz stratégia felállítás, rád szabása egyénileg. Önmagadba fektetett összeg: 715 975 Huf

Tilos eljönnöd, ha nem szeretnél pozitív változást az életedbe!

DÁTUM: 2020.Március 28-29
IDŐPONT: Szombat 10:00-20:00ig Éjszaka: teremtési műveletek elmélyítése (szorgalom függő, pihenni, aludni is lehetséges.) 
Vasárnap 10:00-17:00ig
Beléptetés Szombaton: 9:30-tól
HELYSZÍN: 
FIGYELEM!!! ELŐJELENTKEZÉS LIMITÁLT FÉRŐHELYEK OKÁN KÖTELEZŐ!
Érdeklődni és előjelentkezni az: info@szfh.eu és a +36 70 704 1958 számon lehetséges.
Jelentkezési kérelemhez elég az üres e-mail tárgymezőbe beírnod, hogy "szívsárkány", és az üzenet tartalmába pedig a Neved (illetve többiek nevét) és telefonszámod beírnod.
Jelentkezés után megkapod a tranzakcióhoz, utaláshoz szükséges banki adatokat.
A részvételi jóváhagyás az összeg beérkeztekor történik meg, melyről kapsz egy értesítő e-mailt.