V.I.P. COACHING - SZAKRÁLIS MENTORÁLÁS

A személyes átalakulás belső körének titkos ajtaja kinyílik az élvonalbeli változásokra. Egyénre szabott, magas dimenziók bölcsességével átitatott foglalkozások Arunnal.
Hány súlyos válság helyzet lenne megelőzhető, ha birtokába lenne mindenki könnyedén az alábbi lehetőségeknek? Milyen könnyű lenne így működtetni az életünk több területét? 
Nézd meg ezt a videót:
 • Text Hover

Azt tapasztaltam, hogy a sok könyv, és nehéz erőfeszítésnél többet ér a szakértőtől akár egyetlen egy mondat. Rengeteg könyvet, tanfolyamot faltam. Végül mindig ugyan ott talátlam magam. Voltam mestereknél. Voltak transzcendens állapotaim. Tapasztalataim. Aztán elmúltak, és mégsem lettem boldogabb. Sem összeszedettebb. Sőt... Aztán találkoztam Imladorral. Rögtön már a legelső kijózanító mondata ütött... És bevált. Életemben soha senki nem tett rám ilyen pozitív benyomást. Még soha sem tapasztaltam ilyen kézzel fogható eredményeket, és ilyen horderejű intelligencia növekedést. Nekem az egész spirituális önbuherálásom ahhoz hasonlatos, mint mikor valaki saját maga akarja megszerezlni a kocsiját. Aztán elmegy egy szerelőhöz. Amivel napokig szenvedett, és csak elrontott mindent, azt a szerelő, ha időben fel van keresve, azonnal helyrepattintja akár egy határozott csettintéssel.

Image Caption

Vjacseszlav Kolesznyikov

Orosz Bankár és Befektető

 • Text Hover
A saját útjukat járóknak, akik az önfejlesztés, és eredmények következő szintjeire vágynak...

Néha egyetlen ragyogó ötlet is elég ahhoz, hogy megváltoztassa valaki karrierjét, pénzügyeit, egészségét, kapcsolatait, vagy akár az egész életét.

Pedig az információterhelés és a megbízhatatlan adatok világában ennek az ötletnek a megtalálása évekig, sőt évtizedekig is eltarthat.
Mi lenne, ha nem kellene számtalan tanárt, könyvet és perspektívát szitálnod, csak azért, hogy megkapd a szükséges tapasztalatokat, inspirációt és eredményt?

Mi lenne ha megspórolnád a felesleges kudarcokat és egy olyan tapasztalatokban gazdag létező segítségével jutnál el a céljaidhoz, aki előre elmondja az akadályaid és segíti őket kiiktatni?

Imladortól minden támogatást megkapsz evilágról innen és túlvilágon túlról is. Így úttörő új felfedezések tárulnak fel benned.
RENDKÍVÜLI MENTORÁLÁS A RENDKÍVÜLI ÉLETÉRT

Ez egy személyes növekedést gyorsító életfejlesztő program: 
 • Privát hozzáférést kapsz Imlador kapacitásához.

 • A vélt problémák mellett a valósakra is fény derül, ha szeretnéd.

 • Egyénre szabott megoldásokat kapsz.

 • Környezetedben kivitelezhető változási stratégiát is kapsz AJÁNDÉKBA.

Pénz és a Siker
Anyagi Bőség Metafizikája

Hogyan teremts stratégia és támpontok segítségével biztosra menve gazdagságot úgy, hogy abból élsz, amit szeretsz?

Kvantum Szexisten és Szexistennővé válás:
Intimitás és Szexuális Titkok

Hogyan élessz fel magadban olyan erőt, aminek hatására vonzóbb leszel, mint a mágnes? Miként lehet titkos pontokhoz érve a partnerünket kozmikus orgazmus sorozaton végigvinni?Milyen erőtől lüktető harmóniát hoz ez az életünkbe?

Miként érvényesítsd magad eredményesen?
Hogyan kezeld az embereket?

Hogyan győzedelmeskedjenek az értékeid? Miként képviseld és védd meg magad? Trükkök magasabb bölcsességből és önérvényesítési lehetőségek fejlesztése.

Hogyan legyen boldog párkapcsolatod?
Kezeld Kvantummal a Szerelmet!

Hogyan alakítsuk át a konfliktust partnerünkkel önismeretté? Miként lehet mennyei álommá változtatni szerelmi életünk a pokol helyett? Ősi titkos bölcsességek.

Így gyere rá
Mi a születésed valódi célja? Gyere rá és éld azt boldogan!

Honnan tudhatja meg valaki, hogy mi a születési elrendeltetése? Milyen érzés lenne szenvedélyesen azért kiugrani az ágyból, hogy örömmel azon dolgozz, ami léted célja? Mennyi kreatív energiád és intuíciód lenne birtokodban, ha akként élnél, ami rólad szól?

Hogyan találd meg az utad, és kezeld a lelki elakadásaidat?
Spirituális Útmutatások

Hogyan érj el biztonságos, stabil lelki fejlődést? Milyen valódi szakrális képességeket éleszthetsz fel magadban? Milyen valódi ősi spirituális titkok léteznek, amelyek nincsenek könyvekben és semmilyen programon?

ISMERD MEG A SZAKRÁLIS MENTOROD
Arun Sayana a Szakrális Frekvenciák Hullámai alapítója. 17 éves korában Sögyal Rinpoche belső körös tanítványaival ellátogattak szülői házához. Felismerték benne előzetes látomások által, és (spirituális eljárásokkal ellenőrizve) a vonaluk fő mesterének a mesterének a mesterét. Mint reinkarnálódott testetöltést.

Az emberek segítésére szentelte a teljes életét. Ráébredt arra, hogy a spirituális értékek mellett élettér, és az anyagi dolgok nehézségeivel szemben meg tudja más dimenzióból támogatni az embereket. Olyan eljárásokat hozott át az anyagi síkra, melyek felgyorsítják az eredményét a célok elérésének. Anyagi jellegű dolgok megoldásának.

A koronavírus és egyéb katasztrófákat is előre közölte. Akkor nézte tátott szájjal a magyarországi spirituális elit, mikor mindez be is következett. 

Egy új emberi minőség kifejlesztésén dolgozik, hogy a társadalmi folyamatok átalakuljanak. Spirituális embereket segíti, hogy helyt tudjanak állni és kibontakozni az alacsonyabb tudatszintű megpróbáltatásokkal szemben. 

Tevékenységét populáris, könnyebben emészthető köntösbe bújtatja, szándékosan egy szakrális vulgarizációs methódust használ, azért, hogy több féle ember is megérthesse.  

Célja nem azt a maréknyi kevés embert megszólítani a bolygón, akik megértenék. Ezért hidat ver a kor mai embere számára. Mert együttérzésből szeretne segíteni.

Kifejezetten közel áll hozzá a magyar kultúra értékei.

Olyan magyar bestseller alkotások tartoznak hozzá ezenfelül Magyarországon, mint például az Álmok Ura módszercsomag, Álom 21 - Tudatos álmodás 21 nap alatt módszer csomag, Ördöglovaglás tanfolyam csomag. Igazgyöngy a Lótuszban könyv. 

Kb. 15 éve segít az érző lényeknek.
 • Text Hover
Melyik lehetőséget választod?
V.I.P. Coaching: Teljes Hétvégi Személyes Tréning + Ajándék Általad Választott 1 db Frekvencia Csomag
4087

2 Teljes Egész Napos Hétvégi Személyre Szabott Tréning

Életed Alfától Omegáig Csomag: Egyéni Szakrális Mentorálás Komoly, Intenzív Munka
1395

1 Teljes Egész Napos Személyre Szabott Tréning

Egyéni Szakrális Mentorálás Coaching
341

Alkalom / 90 Perc

Az időpont foglalási lehetőségek limitáltak. Érdeklődj és foglald le az időpontodat minél előbb! Amennyiben nem sikerült...

....A betellett lehetőségek esetén értesítőt kap mindenki abban a sorrendben, amikor felszabadul egy szabad hely.

Foglalj Időpontot!

Amennyiben plusz információkra van szükséged, keress minket bátran a megadott elérhetőségeken. Nwadike Ildikó tájékoztat élőben telefonon és regisztrál neked Dátumot és Időpontot.
Telefonos jelentkezés:
+36 70 704 1958
E-mailben érdeklődj az
info@szfh.eu
címen.Amennyiben kényelmesebb neked, írd le csak a neved, és a telefonszámod, és mi visszahívunk maximum 48 órán belül.

Hogyan vitelezzük ki a Mentorálást?

Nwadike Ildikóval való egyeztetés után felvételre kerül a skype címed. Így online a megbeszélt időpontban precízen hív Imlador skyperól. 

Van fizikailag élőben is lehetőség a Mentorálásra?

A koronavírus és egyéb viszontagságokra való tekintettel a legtöbb ember jobban örül az online-nak. A hatás így is átütő erejű. Azonban bizonyos egyeztetések és feltételek teljesítésével ez is megoldható.

Mi van, ha az 'ördög nem alszik' és gikszer jön közbe a Mentorálásba?

Ha valakinek gyenge az internet sávszélessége, esetleg megszakad a skype-ja, természetesen türelmesen figyelünk a kliensre. Ha nem sikerül a megbeszélt Mentorálás létrejötte technikai akadályok miatt, akkor nézünk vagy egy másik időpontot, előjoggal vételezve a naptárunkban V.I.P. időbeosztási lehetőségeink szerint.

Illetve, amennyiben semmilyen módon a technikai adottságai miatt a kliensnek nem tud összejönni, akkor megbeszéljük egy élő találkozóra az időpontot. 

Természetesen eddig online a leggyengébb internet sávszélességű klienseinknek is sikeresen működött. Amennyiben ez nem áll fenn mégsem, akkor egyeztetünk és rugalmasan kezeljük.
Nézzük miként zajlik egy ilyen mentorálás online.

 • Drog fogyasztása és illuminált állapot szigorúan tilos a program alatt!

 • Amennyiben a program előtt valaki 1 hónapon belül élt drog és psychedelikumokkal, így nem vehet részt a foglalkozáson.

 • Felelősségteljes, pszichológiailag egészséges emberek számára van ez a lehetőség kizárólag fenntartva.

 • 18. életév betöltése után vehető csak igénybe a szolgáltatás.

 • Adj emésztési időt magadnak a foglalkozás után. Engedd, hogy kivirágozzon. Légy törődőbb és részletekre odafigyelő magaddal pár napig.