SZFH Diagnózisok

Túl nagy az ellentmondás, a zűrzavar a spirituális világ ösvényei, eljárásai között?

Nem tudod pontosan mi a bajod? Nem tiszta, hogy miként dönts, vagy mit szeretnél?
Hogyan lehet egy személyre szabott eljárást csiszolni egyénre felépülő tisztán átlátható, könnyen megcselekedhető módon?

Egyéni Diagnózis

Ami veled kapcsolatos energetikától a pszichés működésig, a benned lévő hatásokon át minden feltérképezhető.


NÉZD MEG HOGYAN!

Élettér Diagnózis

Sok problémája a lelki embereknek nem is saját magából fakad közvetlenül, hanem a környezete, a társadalma, a közössége kisugárzásai, és lefelé élő, akadályozó minőségeinek teremtménye. Az egyénre hat a környezet olyan szintje, mely rejtett másik dimenziókban. Óriási veszélyek rejlenek enn...


VIEW MORE

Egyéni, vagy globálisan környezetedből rád kiható diagnózisra van szükséged? 

Melyik határoz meg? 

Aura Diagnózis

Az energia vámpírok és negatív emberek korát éljük. A bajok, betegségek, energia problémák megelőzhetők diagnózissal.

Párkapcsolati Diagnózis

Sok ember csak csodálkozik, hogy a párja létezése is kihat, vagy akadályozza jólétét. Átvilágítás nélkül szerelembe süllyedés van szerelembe emelkedés helyett.

Élettered Titkai Diagnózis

Tudtad, hogy olyan ártó háttér erők, ellen folyamatok zajlanak egy ember életében, amik hátráltatják az egyént?

Éntérkép Diagnózis

A barátaink közel állnak hozzánk. Az ellenségünk még közelebb. Úgy hívják EGO. Mit hitet el, és rejtetten merre tervezi a fejlődésed? Biztos azt akarja, amiről tudsz?

Családi Titkok Diagnózis

A Családi Mátrix sok Titkot és veszélyes akadályokat rejt, ha nincs idejében kigyomlálva és harmóniába téve.

Intimitás Diagnózis

Emberekkel és párunkkal, és önmagunkkal való viszony determinálja sorsunkat, lelki fejlődésünket. Lehet, hogy más a hatásunk mindenkire, mint ami a fejünkben él erről?

+RÁADÁS:
Univerzális Sors Diagnózis
Minden diagnózis együtt, plusz a teljesség nézőpontja.
%

Univerzális Diagnózis Csomagot kér

X

Hatékonyabb az Életük, és útjuk

Tudtad, hogy a legtöbb lelki ember nehézségeit mások és a környezete hozzák létre?
Egy ember akkor tud rendet tenni, ha előtte átvilágítja az élettértől kezdve a családi mátrixon át a személyes spirituális dolgaiig minden területét életének. Biztos, hogy tudjuk kivel mikor mit kell tennünk? Ha megtesszük merre indul el a következmény sorsfonala? 
  • Előre látás

  • Előre felkészülés

  • Előre cselekvés

  • Jelen rendbetétele

  • Jövő bebiztosítása

  • Akadályok kiiktatása

A Diagnózisok felállítása és a rá való egyedi Szakrális Frekvencia Hullám készlet előállításának köszönhetik rengetegen az Arany Jövőt.
Ezek az emberek azért hálásak, mert adhatják önmagukat természetesen, és mégis átalakíthatták sorsukat, környezetüket, legfőbbképpen magasabb szintre emelve Önmagukat. Ezek a pozitív Önátváltoztató lélekművészek teljesen átvilágított élet térképekkel alakítják, formálják, ahelyett, hogy csak elviselnék a jövőt.

Elvégeztem a Théta, Alfa, Energia gyógyító módszereket, terápiákra jártam, tanítóim voltak. Ez csak egyre nagyobb zűrzavart színezett ki. Betetőzött végül egy teljes élet feletti kontroll elveszítésben. Ekkor a padló legalján ért utól az SZFH Diagnózis és az Szakrális Frekvencia Hullám a bajaimra méretezve. Így az eddigi útjaim képei is letisztultak. Összeálltak a más módszerek egy harmónikus egészbe. Egy olyan egységbe, melyet a magasabb frekvenciák segítségével és teljes átvilágítottságommal én működtetek, és tudom merre tartok, a váratlan dolgokat pedig tudom a helyükön kezelni.

Image Caption

Lukács Edina

Fogtechnikus

Hogyan lásd és tervezd át a Jövőd? Miként konstruáld?

Hogyan tárul fel a Jövőd?

Az Univerzális Sors Diagnózissal mivel minden elemző, kivizsgáló, szempontból a jelen, a múlt és a kiható veszélyeket feltárjuk, így egy lélekmérnöki terv alapján kiiktathatjuk őket előre. Már csírájukban. A kialakulásuk előtt. A meglévő problémáknál pedig az a veszély áll fenn, ha nincs ilyen teljes látképű Univerzális Diagnózis, hogy sokszor az egyéneknek nem az a problémája, amit annak hisznek.

Ősi civilizációk óta a legijesztőbb kórkép az, amikor olyan dolog van kezelve, megoldva, ami nem a valódi probléma. Teljes átvilágítás esetén a legkomolyabb, legprecízebb probléma kiiktató rendszer jön létre. Így a jövő nem csak kielemezhető a következmények és hatások szintjén, hanem át is alakítható.

Hogyan alakul át a Sorsod?

A feltárt negatív akadályozó erőkben, sebekben való turkálás, árnyékboxolás helyett a megfelelő Szakrális Frekvenciák Hullámainak egyénre szabott megoldó készletével, és egyéb SZFH kezelési lehetőséggel teljes lelki szervíz és kiteljesedési emelkedés jön létre.

A frekvencia ugyan is magasabb létdimenzióból lesugározva felemeli az egyént, és a probléma, mivel nem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezik, a frekvencia magasabb kozmoszintű oldó spirálja átalakítja a problémák forrását.

A felszabadult energiák pedig potenciális teremtő erővel bírnak az ilyen embereknél.
Megoldást kaphat az érdeklődő egyéni problémáira, vágyaira, akár csomagban minderre, illetve önmagában a diagnózis felhasználható és stabil nagyon cizellált részletes kiindulási pont a változtatás területén.

Számos ágazat képviselője egy ilyen diagnózis után a saját ösvényét jobban átlátta, a diagnózisra precízen kínált személyre szabott Szakrális Frekvenciák Hullámai csomagokkal pedig az eddigi eredményeit is jóval felerősítette. Saját ösvényét felemelte, tágította az egyéni érdeklődésének területének határait, mellyel az egész szellemi ágazatba új színeket, friss energiákat, vitális erőket vitt be, ahová tartozott.

Többen számoltak be arról, hogy a diagnózis és a rá kínált megoldás SZFH -k hatására a feltalálás intuitív, és ihletett pillanatai érték utol, és a közismert sikeres, nagyszerű eljárásokat a világban tovább fejlesztették. Olyanok is léteznek, akik ennek hatására, saját kutatásokba kezdtek, és nagyon magas színvonalat értek el a tudomány, a spiritualitás, vagy az emberi élet minőségének jobbá tétele területén.
1.Hívd az INGYENES SZFH Tanácsadót a
+36 70 704 1958 számon, vagy írj bátran lényegretörő tárgyra térő e-mailt az info@szfh.eu címre, "Diagnózis" tárgymezővel.

2. Állítsd össze személyre szabottan az
SZFH Tanácsadóddal, hogy milyen diagnózisokra van szükséged.

3. Kezdj bele a szakemberekkel, és integráld be az életedbe az SZFH Tanácsadó segítségével az újdonságaid sikerrel.