Spirituális Párkapcsolat 

és a Szexus
Vannak, akiket az önmegtartóztató cölibátus, és vannak akiket a szexuális erő átalakítása érdekel pozitív teremtő erővé. Előbbi a keresztény kultúrkörből, utóbbi a keleti tantrikus, taoista kultúrákból közismert. Szakemberrel, hiteles tapasztalt útmutatóval mindegyik ösvény az egyén kompatibilitásától függően lehet sikeres.
  • Text Hover
A Szakrális Frekvenciák Hullámai tekintetében a párkapcsolatok rezgések valóságának törvényszerűségeivel foglalkozik. Vegyünk két ellenkező nemű embert. Mindegyiknek meg van a maga rezgés tartománya, tudatszintje, energia mezeje, és így tovább. Létezik pároknak egymás rezgéseit összeharmonizáló Szakrális Frekvencia Hullám eszköz, ahol mindegyik rezgés összhangban egymással elkezd harmonizálódni. 

Nem mindig ilyen könnyű a helyzet, hogy mind a két fél nyitott az ösvényen. Egymásra sem mindegyik fél nyitott olykor. Ilyenkor az egyik fél, ha dolgozik magán, a lehető legjobb megoldást hozza ki a kapcsolatból. A szakrális frekvenciák hullámaira támaszkodva képes biztonságosan túllépni egy kapcsolatból, vagy pedig a 7. mennyország gyönyöreibe emelve azt.

A legtöbb nő a nőiségét, és férfi a férfiasságát szakrális karizmatikus vonzó, egyben intelligens, és intim egyénné fejlesztette.
  • Text Hover
Amikor egy meglévő pár tagjai, vagy két új ember csábítani szeretné egymást, akkor két rezgő frekvencia dinamikus mező mátrix találkozik, és még ezen jelenségeken keresztül sokkal több is... Az érthetőség miatt maradjunk a két rezgő frekvencia dinamikus mező mátrixnál. Ha valakinek alacsonyabb rezgésű és hanyatlásban lévő, lerántó rezgései vannak, az vagy vonzódni fog a másik fél magasabb rezgéséhez, vagy pedig tükröt tart neki a másik, és saját maga árny oldalát pillantja meg benne. Ettől tudat alatt védekezésként unszimpátiát fog átélni, és nem jön létre vonzalom.
  • Text Hover
Külön prákapcsolati harmonizáló céllal, illetve vonzalomkeltő céllal más funkciókat lehet felinstallálni egy interperszonális energetikai folyamatba, avagy emberek egymás közötti kölcsönhatásába a fizikai sík feletti, rezgés tartományok világában.  

A megfelelő frekvenciák beállításával, előidézhető a megfelelő harmonikus vonzás, ha ez esetben beállítunk mindent a Szakrális Frekvenciák Hullámai eszközével a két fél között.

Mindent, aminek hasonlónak kell lennie a , hogy a másikban azon a területen a hasonlóval együtt rezonáljanak. Továbbá mindent ami ellentétnek kell lennie, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
  • Text Hover
Két frekvencia mikor be van állítva miként rezegjen holarhisztikusan egymással kölcsönhatásban, akkor különböző plusz felső élvezetes intim minőségek jelenhetnek meg, és a valóság egy magasabb frekvenciája járja át a feleket. Ez önmagában képes egy jó beállítással akár vonzani az ellenkező nemet. 

Természetesen fontos felhívni a figyelmet rá, hogy ne végezzünk visszaélést mások vonzalmával. Senki sem szereti, ha használják, ezért szeretetteljesen bánjunk egymással egy kialakuló, vagy egy meglévő kapcsolatban.

Ami jó hír, hogy a Szakrális Frekvenciák Hullámaival olyan metakommunikációs kvantum folyamatok jönnek létre, amelyek kiegyensúlyozott egészséges kapcsolódásokat teremtenek körülöttünk.
  • Text Hover
Az, hogy a kedves használó nyitott kapcsolatokat őszintén felvállaltan él át, vagy monogámként élvezi a szerelem adta gyümölcsöket, az szíve jogaként reá van bízva. Természetesen mi nem pálcát törünk, csupán javasoljuk az őszinteséget. 
 
Senki sem szereti, ha átverik egy kapcsolatban, ezért nagyon fontos a meghittség az intim közeledeésben. Az, hogy minél inkább őszintén megnyissuk a szívünket, és beemeljnük a kapcsolódásba a lelkünk igaz fénymagvait. Ezek kikelnek és szárba szökkennek kihatva életünk minden területére jótékonyan.