ÚJ! LIMITÁLT SZÉRIA!
ATMA CHAKRA STIMULATOR FREKVENCIÁK 
HASZNÁLÓ ERÉNYÉHEZ KÖTÖTT SZÉRIA
ÚJ!
Atma Chakra Stimulator Frekvenciák
-Limitált Széria-
  • Text Hover
  • Text Hover
Készen állsz a leggyorsabb fokozatra kapcsolni?
Akció: 
2019 November 3 - 2019 December 3ig
kedvezményes ára: 153 975 Huf \ db
Normál ár: 215 735 Huf \ db

Az Atma Chakra a csakrák között a legtitkosabb, legelrejtettebb fő vezérlő csakra minden ősi és fennmaradt tradíció, kultúra között. A titkos nyelveken sanskritül és tibetiül, hindiül, japánul úgy is emlegetik, hogy a 0. Chakra. Nulladik, mert minden chakra szintjén túl van magasságban, és mivel magasabb is náluk, átfogóbb kiterjedésében, hatásában, egyben meg is előzi őket, mert ha Atma Chakra nem lenne, többi Chakra sem létezhetne. 
A 7 vagy más ágazatban több chakrát szemügyre vevő tradícióban lévő megvilágosodás végbemenetele sem történhetne meg, ha nincs Atma Chakra, ami megteremti, majd fenntartja, és harmonizálja a chakrákat. Ehhez nagyon magas fokú éberség és érzékenység kell, hogy egyáltalán valaki halljon a mesterétől erről a chakráról, elég nemes szintű beavatottnak szükséges lennie hozzá. A mai kor embere, akkor mégis milyen jogon nyúlhat ehhez!? A mai kor embere más konstellációval és holarhisztikus enterier-el működik. Erre hamarosan visszatérünk. Nézzük előbb meg, hogy melyik legbensőbb ösvény óvta a mesterek és tanítók elől is. Azt is, hogy mi okból. 

Ez közvetlenül az Ind-Hindu tradíció indiai ágazatai a Vaishnav és Shaiva emotiv Rasa Tantra, és Kashmiri Shaiva Tantra legbensőbb beavatott köreiben tartozó mesterek tanulmányozhatták áldásos jelenlétét.
  
Az Atma Chakra végtelen, ezért nem lokalizálható egyetlen pontra, viszont nyílik rá egy átjáró a mellkas közepétől jobbra. Azonban nem ott tartózkodik, hanem minden holarhisztikus téren és időn túli dimenziót átjár, és az összes felsőbb, és alacsonyabb csakrának parancsol.
Véletlenül sem szabad összekeverni a Szív (Anahata) chakrával. 

Az Atma Chakra stimulálásával a közvetlen leggyorsabb és legintenzívebb szellemi transzformációs út élhető át, és hatása a gyógyulás céljával is eredményes, ugyan is a többi chakrának plusz energiát ad. 

Kizárólag a legérettebb lelkek használták és ismerték. Érzékelésük olyan fejlett volt, és még ők is csak mestertől tanítványig adták át egymásnak a beavatást és használati validitást. Azonban, a mai kor embere, aki már rengeteg szellemi ösvényt megjárt, lehetősége van, hogy hosszú egész életet betöltő erőlködés helyett, a frekvencia ráhangolja erre a chakrával való tudatos plazmikus, holonisztikus, ideoni kapcsolódásra. Tudományosan bebizonyított tény, hogy a mai ember adottságaival másképpen tud haladni. Sok lépés kihagyható, sok lépést másként szükséges meg tennie. Sok lépés helyett pedig kvantum ugrások is lehetségesek. 

Keleti ösvényeken azt mondják erre több ezer éve, hogy: Mancsolni a Jó Istennel. Ez az Atma Chakra mivel nagyon intenzív hatású, ezért a többi Szakrális Frekvenciák Hullámai rezgést a használó célja szerint pluszban felerősíti, ha azokat is alkalmazza.  

Ezt az Atma Chakra Stimulatort kizárólag érett spirituális embereknek szabad egyedül használnia. Hatalmával súlyosan vissza lehet élni használójának. Ezért egy kiegyensúlyozott szeretettel átitatott életút előírás. Ezt az Atma Chakra Stimulator-t kizárólag egyedisége, limitáltsága miatt csak az arra legalkalmasabb emberek kaphatják meg. Előírási protokollunk, hogy egy speciális instant diagnózison kötelező átesnie annak, aki igénybe veheti a megszerzési jogot. A világ minden országában, minden népességében, minden kontinensen szelektáljuk a humán protokoll előírásaink szerint a használati és validitási jogot.