high quality, Uncategorized

Egy Mágus Esettanulmánya az SZFH ról

Egy Mágus Esettanulmánya az SZFH ról

Én jómagam Szepes Mária tanítványaként kezdtem. Mágiát gyakorló vagyok. Jelenleg Telavivban élek. Egy magyarországi mágus ismerősöm ajánlotta, hogy tanulmányozzam az SZFH működését. Úgy gondoltam, hogy kifejtem a szakmai véleményem a témáról és beküldöm az SZFH csapatának.

A szakrális frekvencia hullámok egy , olyan technológia, amely az akasha krónikákig felhat , s így a tudatfelettiben ható gyógyító és teremtő erőt beindító módszer.

Ezáltal mindenki arra az életterületre tudja alkalmazni, melyben hiánya van. Rengeteg hozzánk tanulni forduló létező a szerelmi életét, míg mások az anyagi gyarapodásukat indították el velük. Ebben az ősi és mégis modernül kivitelezett eljárásban a legszebb, hogy külön, apró és élvezetes kiegészítőkkel , olyan plusz örömet teremthetünk önmagunk és szeretteink életébe, amely ezt a gyógyító teremtő gyakorlást egy igazi öröm kánaánná teszi.

Ha valaki szellemi, lelki, spirituális utat jár, akkor a rezgéseit megnöveli, emelkedett atmoszférájúvá teszi az egyént. Ezáltal könnyebben jut tapasztalathoz. Előbb végbemennek pozitívan a változásának folyamatai.

Régi korokban sok mágikus rituálét és előkészületet időben megspóroltak volna, ha ilyen modernizált változatban létezett volna ez az eljárás az ókorban, vagy a középkorban..

Author


Avatar