ANYASÁG, GYERMEK, ÉS TEREMTÉS
A női minőség szakralitását nem győzzük hangsúlyozni. Az anyaság-gyermek-teremtés háromszög azonban egy különös analógia. A szakrális frekvenciák hullámaival való munka során ez a 3 minőség összefügg. Ráadásul egy apa is az anyaság minőségét használja, mikor együtt rezeg gyermekével, és érzékeli. 
Ez egy archetipikus minőség. Amikor nagyon magas frekvenciákat hívunk magunkba a szakrális frekvencia hullámok eljárásaival, az összekapcsolódó energia mezők a rezgésekből egy megfelelő meder létrehozásával oda folyatják a sűrű megtermelt erőt, amerre szeretnénk célunk érdekében. 

Egy anya tudja, hogy mi a törődés. A szíve mindig érzi mire van szüksége a gyermekének, még akár, ha a gyermeke 111 éves is. Az anyai szív, ha működik egy értékes nőben, akkor áthidal minden anyagi korlátot, teret és időt.

Ahogy egy anyának feladat egyengetnie gyermekét, úgy ezzel az egyengetéssel teremtésének gyümölcse is beérik, ha a szakrális frekvenciák hullámait egyengeti a céljának megfelelő módon. Az anyaság-gyermek-teremtés háromszög analógiája által minden korlát ledönthető.
  • Text Hover
Nem muszáj nőnek és gyerekes szülőnek lennünk ahhoz, hogy kifejlesszük ezt a minőséget. Teremtésünk tárgya, célja az egyengetés gondviselésével, sors simításaival a frekvenciák hullámait meglovagolva és behíva életünkbe megmutatják eredményüket. Az tény, hogy az ösztönös zsigeri anyukák nagyon erősen mindig ráéreznek nálunk azonnal a teremtés végrehajtására azzal az energetikai arzenállal, amellyel felvértezzük őket. 

Pszichológiai, és biológiai téren a Ken Wilberi négy kvadráns pszichológiai modelljét tekintetbe véve mérhető minden tudományos és akadémiai kutatás által, hogy azok az anyák, akik teremtenek, illetve Szakrális Frekvencia Hullámokkal dolgoznak magukon, kívánt eredményükön, óhatatlanul pozitív hatással vannak gyermekeikre.
  • Text Hover
Ugyan is a pszichológiai tudományok, és neuron, valamint tudat kutatások kimutatják, hogy minden gyermek a szülőjének a tudatalatti és közvetlen energetikai mátrixában lévő tartalmak meghosszabbításának a lereagálója, és megnyilvánítója. Például sok szülő panaszkodik gyermekére, hogy már megőrülnek vele, viszont nem veszik észre, hogy tudatalattijuk eltemetett elfojtott káros tartalmaiknak megtestesítője csemetéjük. Ezt Carl Gustav Jung is megerősítette számtalan kísérlettel.
  • Text Hover
A családi mátrixot még intenzíven felülírja, és leuralja a gyermekben lévő prenatális, avagy születés előtti szakaszban lévő kötelék, amelyben Dr.Stanislav Grof szerint 4 BPM születési mátrix van. Bármelyik megrekedés egy felnőtt életében is előjöhet. Ez pedig a teremtéssel van intenzív összhangban.

Ahogy teremtjük önmagunk, úgy teremtjük gyermekeink sorsát is, mert nincs valódi elkülönülés energetikai és pszichodinamikai téren. Ezért fontos, hogy a gondoskodó szülő, aki anyai minőséget él meg, a teremtésében is ki tudja materializálni szakrális frekvencik hullámaival. Van egy erőteljes célirányos metódus arzenálunk gyermekek rendbetételének számára, amelyet nem a gyerekkel kell használtatni, hanem a szülő saját maga gyógyulása és javulása által a gyermekei is átalakulnak.
  • Text Hover
A döbbenetes eredmény itt következik, ugyan is több pedagógus, tanár alkalmazta saját gyermeke miatt eszközeinket. Az történt, hogy diákjaik kollektívan átformálódtak. Máshogy viselkedtek az óráikon. Foglalkozásaikon.  

Ami kiverte a biztosítékot sok pedagógus kollégájuknál, hogy a gyermekek pozitív köteléket éltek át a Szakrális Frekvencia Hullámaival foglalkozó tanárokkal. Rengeteg tantárgyból javulni kezdtek. A magaviseletük pedig harmónikus, összeszedett, összpontosult. Gyermeki vicces életteliség a potenciális teremtő pozitivitással párosult. Megtanultak kreatívan közösen tanulni. Dolgozni. Alkotni. Egymás javára, közösség hasznára lenni.

Ez elég lenne a pedagógus kollégák unszimpátiájára? Nem feltétlenül. Ami történt mindig ilyen helyzetekben, hogy a diákok mindig az adott Szakrális Frekvencia Hullámaival foglalkozó pedagógus nevét emlegették. Voltak, akik karácsonyi, vagy nyári szünetben is keresték pedagógusuk társaságát.

Mert onnantól elmondásaik szerint nem tanáraik voltak, hanem az volt a benyomásuk, mintha egy törődő lélektárssal, aki veséjükbe lát, kapcsolódnának. A legaggasztóbb viselkedésű gyermekek pedig mindig jól viselkedett szeretetből, tiszteletből, kapcsolódásból az SZFH pedagógussal, míg más pedagógusok csak mérsékeltebben kapták meg ugyan ezt a tiszteletet.

Pedig minden mindennel összefügg, és ez tudományosan bizonyított tény, nem pedig közhely. Ez valóság. Mi mutatja ennél jobban?
  • Text Hover
Ezentúl vegyük tudomásul, hogy saját teremtésünk energetikai gyermekünk. A mi élettel való közös eneregetikai alkotásunk. Bölcsője a tudat frekvencia hullámi rezgésünk, vegyítve a célunkkal és körülményekkel. Amilyen a minősége a frekvenciának, olyan lesz az eredménye a megszülető teremtés csemeténknek.  

Ahogy fizikai gyermekünk is a mi meghosszabbításunk kifejeződése. Végezzünk egy tesztet, ha valami zavar gyermekünkben, oldjuk meg saját magunkban, napokig dolgozzunk az ügyön, figyeljük meg miként változunk, és gyermekünk is miként más energetikai hatás alá kerül.
Erősebb és mélyrehatóbb változásért pedig használja folyamatosan beépítve az életébe a Szakrális Frekvenciák Hullámai eljárásokat.