Szakrális Frekvenciák Etikája
Fontos Etikai Felhívásunk!
Szakrális Hullámok Frekvenciái fokozatosan megnöveli a személy erejét. Minél hosszabb ideig dolgozik magán, meditál, imádkozik , annál inkább az eredmény erőssé válik. Annyira kisugárzóvá, hogy a környezetben és még a távoli kapcsolatban lévő barátok is megérezhetik. Ezért FONTOS!!!

A felelősség és az elemi etika betartásának megértése nélkül a gyakorló eléggé kellemetlen következményekkel szembesülhet, és a körülötte élő személyeknek is beleavatkozhat a sorsába.
 • Annak lehet csak Téma specifikus Másokat kezelő Szakrális Hullám Frekvenciája, aki saját maga is rendben van azon a területen, melyet kezel. 

  Ez azt jelenti, hogy szükség van rendben lennünk azon életterünk, és testi-lelki-szellemi szintünkön, melyet másban kezelünk. Mivel minden kihat egymásra, ezért fontos, hogy, ha csatornájává válunk egy frekvenciának és egy cél felé irányítjuk, akár meggyógyítani valakit, akkor a csatorna legyen előbb megtisztítva. Rendbe rakva. Például képzeljük el milyen érzés egy koszos szennyesből elővett pohárból inni. És most képzeljük el milyen érzés egy kristálycsillogó tiszta pohárból oltani a szomjunkat. Érzékeljük mi a különbség ugye? A tiszta pohárban a hűsítő nedű, csodás aromájú ital még kívánatosabbá válik, szinte vonzza és kacérkodik nyelvünk, szánk, és torkunk selymes simításával. Amikor valaki csatornája egy frekvenciának, ugyan ilyen kristálycsillogós energia szinten szükséges lennie, mikor kezel valakit. Természetesen nagyon szigorú és alapos ellenőrzés, valamint eljárási rendszerben adunk lehetőséget másokat kezelni. Ettől függetlenül fontosnak tartjuk a felhívást közölni. 

 • Mi az, amit a Szakrális Hullámok Frekvenciáival feltétlenül tilos tenni, és miért? 

  Olyan összpontosított sűrű energia rezgés manifesztálódik a frekvenciák hatására, amellyel akaratunk, kívánságunk szintünkhöz viszonyítva ugyan, ám megindul, és beteremt. Ezért mindig kerüljük az ártó szándékó attitűdöket. Álljunk ki magunkért, vállaljuk, akik vagyunk, ám egy veszekedés nem azzal jár majd, mint régen, hanem gondolataink, érzelem kitöréseink mögött intenzív magas rezgésű teremtő erő felhő sűrösödik össze. Ez pedig egy gyengébb tudatszinten lévő lény számára nagyon veszélyes hatással lehet. Ne bántsunk senkit, mert magunkak egyszer úgy is visszajön, továbbá az előre haladás megáll az úton. A jó hír, hogy aki használja ezeket az eszközöket, a béke atmoszféráját teremti meg maga körül, és ezt sugározza ki spontán. 

  Elvadult helyzetekben, amikor valaki nem képes velünk semmi áron tisztelettudó lenni, akkor javasoljuk, hogy tanuljunk az esetből, tanuljunk magunkról, és tanuljunk a másikról. Törekedjünk mindig szeretetteljesek maradni, bár spontán a rezgések segítenek mindig azon a hullámhosszon közlekedni. Nem az a baj sokszor, hogy elveszítjük a szeretetünket, hanem a szeretetlen emberek ilyenkor, ha támadóak, és elutasítják a fényünket, kezeljük őket úgy, hogy legalább megbékélés legyen a gyümölcse. Ilyen erő hullámokkal nagyon, nagyon könnyű valakit félre állítani az útból. Ezért is ez nem dicsőség alkalmazni bármilyen ellenünk irányuló illetőn. Sokkal nagyobb dicsőség a megértés, a szeretet, és a tudatosság növelése. A belátás. Az intuitív megérzések. 

 • Mindig szükség van egy személy beleegyezésére, amikor kezeled. 

  Mert akkor is működik, ha valaki nem tudja, hogy kezelik, vagy dolgoznak rajta, és azonnal beteremthet az életébe rögtön, és később is. Teljesen mindegy, hogy milyen tudatszinten van valaki. Mindenkivel működik, mert mindenkinek van rezgése, és hullámokkal lehet csatlakoztatni. Éppen ezért... Aki nincs felkészítve erre, és nincs közölve vele, azzal egy sokkoló eljárásnak minősül. Képzeljük csak el, hogy milyen érzés lenne, ha a 95 fokos tűzforró szaunából hirtelen minden átmenet nélkül beledobnának minket meztelenül egy helikopterből egy jeges óceánba, úgy, hogy nem tudunk úszni. Ez pedig egy nagyon enyhe hasonlat volt ahhoz képest, amit a magasabb frekvenciákkal való akaratlan kapcsolódás létrehozhat egy laikus számára.  

 • Milyen kísérletek történnek valaki más viselkedésének javítására? 

  Ahelyett, hogy veszekednénk, vagy agresszívan erőltetnénk a másik megváltoztatását, a frekvenciák segítségével ahogy átalakulunk, olyan erők merülnek alá a mi embervilágunk szintjére, melyek átrendezik teremtésünk, kisugárzásunk, észlelésünk, és integrálják azt a sok pozitív erényes minőséget, melyeket a frekvenciák sugároznak. Ezért ahogy magunkon dolgozunk a hozzánk kapcsolódók meg fogják érezni. Rengeteg példa van rá, hogy spirituális barátok még álmukban is tapasztalták ismerősüket, akik szakrális frekvencia hullámaival dolgoztak magukon. Ehhez szükséges a barátok részéről érzékenység, hogy ennyire tudatában legyen valaki a másik folyamatainak. Ám, ha nem érzékeny, a hatást akkor is felfogja tudat alatt annak, ha magunkon dolgozunk.

 • Miért kell magad megváltoztatnod, nem pedig a környezetet?  

  A környezetnek megvan a saját frekvenciája, amikkel kapcsolódik, és a rezgési szintje. Beleértve az embereket, tájakat, helyszíneket, tárgyakat, élővilágot, eseményeket, melyek lezajlanak ott. Egy rezgésnek nekimenni emberi akaratból nagyon veszélyes. A SZFH ismerete és használata nélkül azért, mert alul maradhatunk az alacsonyabb rezgésű ám agresszív emberek harcviadalában. A SZFH használatával pedig azért, mert felerősíti rezgésünk, teremtő erőnk, kisugárzásunk, és a harc, valamint akaratlagos megváltoztatása embereknek erőszakosan nagyon intenzív tuningolt erőforrást kap. Mintha valaki egy nagyipari áramforrás teleppé változna. Legyünk empatikusak, együttérzőek, és tanuljunk mindenki megnyilvánulásából felénk. A SZFH használók spontán egyébként ráállnak erre a frekvenciára, könnyedén a béke felé hajlanak. Igazából már eleve ilyen attitűdje, és hatalmas spirituális adottsága, jártassága van a legtöbb új SZFH-val megismerkedőnek, ezért is értékelik annyian nagyra, és vetik bele magukat.