Fürödjön a Kozmikus Rezgésű

Frekvenciák Hullámaiban

Frekvencia Konzervátumok
MILYEN TITKOKKAL JÖTT LÉTRE AZ SZFH?
MI A SZAKRÁLIS TÖRTÉNETE? MI A PROMÉTEUSZI ÁLDOZAT A KONZERVÁTUMOK MÖGÖTT, AMIÉRT AZ EMBERI VILÁG HOZZÁFÉRHET?

INDÍTSD EL EZT A VIDEÓT ÉS NÉZD MEG!
Teremtés, Karrier, Tanulás Frekvenciák

Képességeink, környezetünk, fókuszáltságunk és saját rezgéseink erősen befolyásolják, hogy mit hozunk létre az életünkben. 

Vajon a célunkért cselekszünk, és közben, ha elindulunk felé, az elindul felénk? Amikor be van állítva minden paraméter egy frekvencia használóban, akkor egy hullámhosszra tud kerülni a céljaival.

Személyre szabottságtól függően, és igénynek megfelelően az alábbi kompetens országok, kultúrák titkos helyi őshagyományával, és szakembereivel állítja elő cégünk technológiánkkal ötvözve a célrezgéseket: Perzsia, India, Egyiptom, Tibet, Japán.
 • Text Hover
Creator Waves - Teremtő Frekvenciák
 
Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 65 555 Huf \ db
Normál ár: 95 555 Huf \ db

Háttér erő, összeszedettség, megvalósítási készség felinstallálása a psziché számára létrejön. Pluszban létrejön egy stimuláció, ami elkezdi vonzani a kitűzött célunk hullámait is. Ez leállítja a görcsös küzdelmet a negatív gondolatokkal, negatív érzelmekkel, mert hatástalanítja azokat. Illetve maximális védelmet kap a negatív gondolatainak, érzelmeinek hatásától az egyén. Így teljesen immunissá válik.

Az eddig lestrapáló belső és külső világi harc helyett most ezen felül rengeteg energiát spórol meg, mely helyes mederbe terelődve mágnesként vonzza a célt. A környezettel pedig összhangbeli cselekvés jön létre.
 • Text Hover
Learn Helper - Tanulást Segítő Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 65 555 Huf \ db
Normál ár: 95 555 Huf \ db

Gyermekektől az idősekig rengeteg mentális, emocionális erő megy el arra, hogy rágörcsölve súlykolva befelé az információt a tanulók kifárasztják magukat. A vágyott értés pedig nagyon kevés embernél jön létre, csak ismételni képesek sokan, érteni nem az adott tananyagot.

A közismert hagyományos tanulási eljárás roncsolja a pszichét, és az egészséget.

A Learn Helper Frekvenciák beaktiválják az értésért felelős agyi-biológiai, mentális, emocionális, és összpontosító funkciókat. A tanulás terhe helyett a belátás öröme, az értés fénye sugárzik elé, mentális vitalitással, és tettel készséggel. Az így tanult dolgok soha nem felejtődnek el, mert nem a memóriába sulykolódnak, hanem értéssé válnak.
Egészség, Gyógyulás, Gyógyítás Frekvenciák

Az öngyógyulás intenzitása egyénre szabva a leghatékonyabb, azonban létezik általános principiumokra vonatkozó konszenzus gyógyítási csomag, illetve olyan, mellyel családtagjainkat is lehetséges gyógyítani.

Személyre szabottságtól függően, és igénynek megfelelően az alábbi kompetens országok, kultúrák titkos helyi őshagyományával, és szakembereivel állítja elő cégünk technológiánkkal ötvözve a célrezgéseket: India, Egyiptom, Tibet, Japán.
 • Text Hover
Healing Waves - Gyógyulási Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 45 555 Huf \ db
Normál ár: 75 555 Huf \ db

Ahogy az Univerzumot principiumok irányítják, így a test, és annak energiamezőinek működésére is törvények hatnak. Az optimális szervezet helyreállítása, teljes kiegyensúlyozott állapot a cél. Egészség szinten tartása, és betegségek megelőzésére is funkcionál. Járványok időszakában érdemes rendszeresen használni.
Intenzív védelmet ad a negatív emberek ellen is. Saját auráját a használónak visszaverő pajzsként beerősíti.
 • Text Hover
Space Healing Waves - Egész Teret Harmonizáló Gyógyító Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 75 555 Huf \ db
Normál ár: 135 555 Huf \ db

A tértisztítás energetikailag fontos a betegségek megelőzése, és az egészség minél előbbi helyreállításának érdekében. Ezen felül, az egész tér ettől a frekvenciától az öngyógyulás folyamatában vesz részt a stimuláció hullámok által. Így a káros erőbehatások eloldódnak a helyiségből, és kitölti a teret az öngyógyulás, harmóniába rendeződés az ott tartózkodók számára.
 • Text Hover
Personal Healing Waves: 
Személyre Szabott Öngyógyító Frekvencia

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 65 555 Huf \ db
Normál ár: 125 555 Huf \ db

Precízen az adott egészségügyi problémára szabott frekvencia hullámok teljes fókusszal az adott folyamatot segítik öngyógyulni. Harmonizálják. Míg a sima Gyógyulási Frekvenciák csomag az egész általános szervezet és energetikai működést teszi egyensúlyba, ez kizárólag a gyógy megoldásra fókuszál intenzíven az adott területen.
Amennyiben meghatározza a gyógyulási célját, vagy diagnózist küld, arra készíti el a cég személyre szabottan. A nálunk lévő diagnosztikai eljárásokat is igénybe lehet venni, amennyiben nem ismeri problémáit.
 • Text Hover
3 az 1ben Univerzális Gyógyító Csomag

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 95 555 Huf \ db
Normál ár: 295 555 Huf \ db

Ez az Univerzális mindent magában foglaló csomag egy erőteljes egészség tudatos háromszöget alkot. Aki ezt használja annak otthonában élők az egészség vitális hullámait árasztják egy idő után ki magukból. 
A berendezések, és a házban lévő folyamatok átveszik a rezgést. A konfliktusok, agresszív viselkedések ezekre a finom és vitális gyógyító melegséges rezgésekre károsan hatnak, ezért használat után igyekezzen kerülni a negatív viselkedést.
 
A csomag hatása a lehúzó emberek és aura problémák esetén is nagyon intenzíven működik. Viszont a használat után fontos a nyugalom legalább 1 óráig. A szervezet ilyenkor integrálja a pszichével közreműködve a megkapott és átalakított rezgéseket. Ekkor fejti ki a hatását.
Párkapcsolat, Intimitás, Vonzalomkeltés,
Szexuális Teljesítmény, Tantrikus Frekvenciák

Szerelmi élet harmonizálás, magas fokú vonzó nemi kisugárzás, a tetszető vitális egészséges magnetikus külsővel karöltve hozható létre. A nemi erők magas frekvenciája nem kell, hogy az alsó csakrákban maradjon, felmehet a szívig, ahol igazi intim bizalmas kapcsolódás, egyesülés jöhet létre lélektől lélekig. Ez egy valódi mennyekben megpecsételt állapotú szereteten alapuló párkapcsolat. A tantra, és a tao ősi művészete ez. Átalakítja a nemi erőt gyógyító, vitalizáló, szeretetteljes, harmonikus kapcsolattá ez a csomagsorozat, és megtanít a párunkon keresztül az élettel, történésekkel is harmóniába kerülni.

A párom a tükröm funkció érvénybe lép, ezért elmondhatatlan lexikonokat lehetne teletölteni a párkapcsolat által járt önismereti ösvénnyel. Kapcsoaltok menthetőek meg az áldás kiteljesítő energia frekvenciáival. Ami kapcsolat pedig menthetetlen, a lehető legradikálisabban túlléphet rajta a használó, megtalálva magának az optimális párt. Természetesen maximális intuitív és biztonságos belátás, magas józanság mércéjén belül.

Személyre szabottságtól függően, és igénynek megfelelően az alábbi kompetens országok, kultúrák titkos helyi őshagyományával, és szakembereivel állítja elő cégünk technológiánkkal ötvözve a célrezgéseket: India, Kína, Egyiptom, Tibet, Japán.
 • Text Hover
Love Relationship Recovery: 
Párkapcsolatot, Intimitást Segítő Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 77 755 Huf \ db
Normál ár: 117 955 Huf \ db

A hullámok ereje megadja a párunkat úgy látni, amiként még eddig nem volt alkalmunk. A rezgések szintjén átélni, és belelátni akár a teljes múltjába, vagy jövőjébe. Ez önmagunk felé is igaz.

A párkapcsolatba hozva ezek a frekvenciák a kölcsönös egymástól és önmagunkról tanulást idézi elő a párom a tükröm funkció működése. A rezgések aktiválják, hogy észrevegyük és a bölcsesség magas fokára emeljük helyzetünket kapcsolatunkon belül.

közös teremtési hullámhosszok összeadódnak, és együtt rezegnek, közös rezgéshullámokkal egybeolvadva a felek között. A holotropikus állapot mező a vibrálások által összehangolja a párokat, és a legjobb belátásra nyeri őket egymással és közös életükkel kapcsolatban. Indulat helyett szeretetből, belátásból való alkotó döntések.
 • Text Hover
Seduce Leaning Vibration:  
Vonzalmat Generáló Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 93 975 Huf \ db
Normál ár: 127 975 Huf \ db

A másik nem receptorait elkapják a használó által átjárt hullámok. Ezekkel a frekvenciákkal, ha stimuláljuk energia mezőnket, és pszichénket, akkor olyan áramlatok indulnak meg, és manifesztálódnak körénk, mely mágneses rezgésként vonzza az érdeklődő figyelmet ránk.

Testileg, lelkileg mentálisan is erőteljes érdeklődést vált ki a másik nemből. Akkor pedig főként, amikor ráfókuszálunk célunk szerint. Nagyon felelősségteljes morált igényel ez az eljárás.
 
A vonzalomkeltésnél nincs szükség többé arra, hogy a kiszemeltünk álomvilágát tápláljuk. A hullámok utat találnak gyümölcsöző pozitív módon szívünk kiválasztottjának lelkébe, nemi központjába. A frekvenciák olyan energetikai mezőből áradnak le, ahol csak azokkal engedélyezett az összejövés, amely kihasználástól mentes, szívbeli alapú.
 • Text Hover
Intimacy Lover Energies: 
Határtalan Nemi Erő Frekvenciák

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 85 975 Huf \ db
Normál ár: 123 735 Huf \ db

A modern tantrikus és taoista eljárás ez. A nemi erő kiművelési funkció hatására a hormonok egészségessé válnak. Olyan frekvenciák járják át a használót, melytől energetikai mezejének összetétele teljesen átalakul.

Egészséges szexuális teljesítőképessége, és szexuális nemző energiájának gyógyító hatása kezd el funkcionálni
.
A szexuális energia és a nemi szervek kapacitásának kihasználása létrehozza a harmóniát az öröm útján keresztül, mely elnyújtott, hosszú gyógyító orgazmusokat ad, mikor nemi életet élünk. 
Rengetegen oldották fel saját maguknak a szexuális blokkjaikat, traumáikat. Ezek után egy felszabadult teljes életet éltek. Ultramagas önbecsüléssel. Többen gyógyultak ki rákból a nemi energia örömeit használva saját párkapcsolatukban, vagy akár egyedül.
 • Text Hover
3 az 1ben Univerzális Szerelem Intimitás Csomag

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 119 975 Huf \ db
Normál ár: 317 955 Huf \ db

A szerelem, vonzalom és nemi élet alfája és omegája manifesztálódik ebben a teljes 3 csomagban.
Erős önbecsülés, önértékelés mellett a gyógyulás, a magas szexuális energia szint rezgés, vonzóság, és a párom, partnerem tökéletes ismerete a jellemző tudatállapot ezekre a frekvenciákra.
Olyan hullámok ezek, mely környezetünket magunkkal segítik összerezgetni, ahogy minket is mélyebb belátásra és bölcsességre bírnak párunkat és kapcsolataink ápolását illetően.
 
Ez a csomag átfogja a teljes szerelem és intimitás kiteljesedést, ezért a felelősség is annál nagyobb a használója számára morális szinten. A karizmatikus aura nagyon intenzív hatást tud kiváltani, mivel senki sem jár ilyen horderejű kiművelt szexuális energiával, és intimitás intelligenciával a hétköznapokban. A frekvencia a szívbeli döntéseket pártolja, és bölcs döntéseket manifesztálja.
Spirituális Fejlődés Csomagok

Képzelje el, milyen az, amikor valakit nagy áramkörre kapcsolnak. és fel van vértezve ennek a hatalmas teljesítményű energiának a használatára egészségesen, gyümölcsözően. Az energia és kvantum gyógyítás úgy például a reikiben, vagy kapcsolatteremtő gyógyászatban intenzíven felerősödik hatását tekintve olyan kollektív tudatban lévő energia mező birodalmakra csatlakozva, melyek teljes atmoszférát átalakítják a használó körül.

Alfa és théta, delta állapotot gyakorlók sokkal több és magasabb rezgést engednek be. Képesek felmenni magukban olyan szintekre, amelyekről eddig csak olvastak, vagy még nem is hallottak. A hatását akár 777szeresére gyorsíthatja ezeknek a módszereknek, új képességeket elsajátítva. Minden velünk született és adott kozmikus jogunk érvénybe lép, amikor kinyílnak a misztikus szerveink.

Személyre szabottságtól függően, és igénynek megfelelően az alábbi kompetens országok, kultúrák titkos helyi őshagyományával, és szakembereivel állítja elő cégünk technológiánkkal ötvözve a célrezgéseket: India, Kína, Egyiptom, Tibet, Japán, Perzsia, Mexikó. 
 • Text Hover
Alfa, Théta, Delta, Meditáció, Tudatosság Emelő Frekvencia Csomag

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 85 975 Huf \ db
Normál ár: 123 735 Huf \ db
 • Text Hover
Harmadik Szemet Stimuláló Frekvencia Csomag

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 85 975 Huf \ db
Normál ár: 123 735 Huf \ db   
 • Text Hover
Energiagyógyászok Tevékenységét Felerősítő Frekvencia Csomag

Akció 2021 Január 20 - 2021 Január 27ig
kedvezményes ára: 85 975 Huf \ db
Normál ár: 123 735 Huf \ db
RENDELD MEG EGYEDI SZFH KONZERVÁTUMOD!
A SIKERES RENDELÉS LEADÁSÁHOZ TÖLTSD KI EZT A MEGRENDELÉSI ŰRLAPOT:
Személyre szabott SZFH konzervátum rendelésnél, vagy sztenderd csomagoknál szükséged van arra, hogy fogjuk a kezed? Nagy örömmel. Sőt, ha így rendeled meg tőlünk, kapsz ajándékba egy sámán ereklyét is, amelyet viselve a negatív rezgések csökkennek.

1.Hívd az SZFH Tanácsadót a +36 70 704 1958 számon, vagy írj bátran lényegretörő tárgyra térő e-mailt az info@szfh.eu címre, "Rendelés" tárgymezővel. Az SZFH tanácsadó hívás esetén vissza hív, illetve e-mail üzenetben is kérheted a szóbeli kommunikációt. Hívásod így INGYENES lesz.

2. Állítsd össze személyre szabottan az SZFH Tanácsadóddal, hogy milyen Frekvencia Konzervátumokra van szükséged. Személyre szabott eseteknél Telefonon, vagy E-mailben történik a feltérképezés, és eljárás indítás.
 
3. Rendelésed kivitelezi az SZFH Tanácsadó az egyeztetések és elképzelések alapján és megkapod az egyénileg megbeszéltek szerint.