7K METHOD - 7KOZMIKUS RÉTEG SZISZTÉMA

777szeresére ugrik az általános mezőnk hatása.
Köszöntse az ÚJ Holarchisztikus Frekvencia Kreátort. Agyhullámoknál magasabb lépcső,
ami az agyhullámok (Alfa, Théta, Delta) színvonalit is felemeli.
Milyen új tudatszinti evolucionális eljárással működik?
Nézd meg, értsd meg, plusz érezd át jelentőségét az intuícióddal is.
Bátrabbak a szívüket is kitárhatják, mert immár ez az a terület, ahol a tudomány, 
az intuíció, a szakralitás és a szintézis találkozik a szívben.
  • Text Hover
  • Text Hover
Holarchikus Rendszer

Ahogy egy atom része egy sejtnek, úgy az atom önmagában egész, ám egyben rész is, így a jelentése a Holonnak: Rész-egész. Holarchia pedig a hierarchia tagoltsága helyett, az atom részegésze a sejtnek, a sejt részegész a szervezet tekintetében. A holarchikus rendszer a szubtilis rezgések szintjén tagozódik a magasabb elem és dimenzió tartományok végtelenségébe, teret biztosítva a frekvenciák által létrejövő transzformációnak.

Etheric Atomic Simulator

Minden frekvencia, és rezgés, amelynek hullám hossza bejut az éteri szubsztrátum birodalmába a fizikai test körül lévő burokban elkerülhetetlen, hogy akkor tud létrehozni észlelést az emberi részünknek, ha élmény és benyomás formájában jelentkezik. Ezért fontos, hogy minden egyes frekvencia hullámhossznak egy speciális textúra rezgése van, amely összekapcsolja azonnal az éteri benyomást az emberi szintű pszichével.

Felső Kozmikus Adat Vevő

A tudomány rájött már arra is, hogy a kommunikáció jóval több, mint a szavak. A testbeszéd, és interperszonális intelligencián túl létezik egy magasabb rendű kommunikáció az emberek feletti valósággal. A tudomány bebizonyította, hogy a tudattalanban lakó Isten egy Pre-Transz tévedés, avagy nem a tudattalan, hanem a tudatfeletti valóságokban léteznek az Isteni lények, minőségek, amíg a tudattalan archetipikus.

Cosmo Chanelling Harmonizátor

Mint egy adóvevő, ez a rész az emberi testnél magasabb szintű jeleket fogad, és közvetít kilökve a kozmoszba ugyan akkor. A szimplán médiumok és látok ennek csökkentett üzemmódú és limitált funkcióját képesek igénybe venni. Itt beemelődik hozzá a kiterjedt többdimenziós valóság, melyben egy kreátor funkció bővül pluszban, avagy a kozmoszba jel, és cél is kitűzhető, ekkor az atomok elindítják.

Kvantum Plazma Sugár Transzformátor

A félanyagi valóság energiái a frekvenciákon keresztül az atomok olyan részeivel kerülnek kapcsolatba, amely lefordítja a használó test-elméje, emberi tudata szintjén a tapasztalást. Ennek van egy transzperszonális pszichológiai kutatások által Radarnak nevezett funkciója, mely egyben kiszűri az elviselhetetlen élményeket, és aktuális szinthez inkompatibilis méretű kozmikus hatások.

Kozmikus Rezgési Frekvencia Installátor

Ahhoz, hogy fogadni, és küldeni is tudjunk magasabb, emberen túli jeleket a Kozmoszba, illetve hibátlanul kódoljuk, és energia fürdőzést csináljunk megújhodva, szükség van arra, hogy behangolódjon az emberi pszichénk. A személyes szinten az érzéketlen emberek is előbb utóbb szenzitívek, érzékenyek lesznek a rezgésekre, mert emberi részük azonnal észlelni fogja a folyamatokat.