Karrier és a Siker
A Teremtés Titkai
az SZFH Által
A Tanulástól a Megvalósításig
Pályakezdőktől a Befutottakig
Friss, újonc pályakezdő fiatalok, és tanuló diákok számoltak be arról, hogy a számukra létrehozott SZFH eljárásaink a teremtés aranykapuját nyitotta meg előttük. 
  • Text Hover
Olyan erőáram hullámhossz frekvenciákra csatlakoznak, amitől a munkájuk, és tanulásuk minősége könnyebben megy végbe, mivel a munka végző biológiai, pszichológiai, tudati, és agyi szervek mentesülnek a terheléstől.  

A szokványos feszengős, munkán és tananyagon görcsölős erőlködős szorongás helyett a dolgok a maguk természetes szépségében zajlanak le. Művészi áramlásban történnek meg.

A tanulás terén pedig kifejlődött a nyelvérzék idegen nyelvek esetében, és fogékonyság a másik nyelv frekvenciájára a kollektív tudattalanból (közös tudatmátrixból, Akashából). Racionális és humán tantárgyak terén az értés emberen túli dimenziói léptek be sokaknál. Többen ilyen hasonlatokkal éltek ledöbbenten, hogy:

Reál tantárgyak és művelet végzés közben ők érzik magukat a kor Pythagorasainak, Einsteinjeinek. Humán téren pedig a költészet, a tudomány Leonardo Da Vincijének.
  • Text Hover
Pályakezdők és fiatal munkaerő hirtelen jutott magas csúcsokra energetikai terük miatt, mivel maguk körül hordják a magasabb frekvenciák birodalmának rezgéseit. Ez pedig mindig harmonizálóan hat a környezetre, és elindítja a háttérben zajló problémák feloldását, erő kiegyenlítést. A magasabb zónákon keresztül a holarchisztikus rendszer sejttől atomig, formától tudatig átrendez mindent a kozmikus princípiumok jegyében. 

A frekvenciák, melyekre be vannak hangolva a módszereink használói, úgy működnek, mint, amikor betöltünk a számítógépen egy programot és az fut. Az univerzum programjai azonban kezdet és vég nélküliek. Nem mi hozzuk létre őket, csupán lehívjuk az idő és tér világába. Ez pedig kibontja magát a használón keresztül, és beteremt életében az adott célhoz rendelt kozmikus kóddal, ami a használó aurájában rezeg.

Azok a pályakezdők, vagy karrier megvalósító egyének, akik jártasak voltak más ágazatokban, használtak alfa állapotokat, théta állapotokat, delta, és egyéb energetikai gyógyászatot, valamint médiumitást, bizonyított tény, hogy hamarabb intenzívebb eredményeket értek el az SZFH eljárásainkkal. Akik teljesen kezdők, azoknál is jelentkeztek az eredmények, csak hozzájuk kompatibilis adagokban.

Olyan esettanulmányunk is van, akik megjelentek rendezvényeinken beszámolni az eredményeikről, hogy teljesen zöldfülűen vágtak neki, és hamar jött eredmény a számukra intenzíven. Ez azért történt náluk így, mert vagy érzékenységet, vagy hajlamot hoztak magukkal valahonnan születésükkel. Ám a leginkább az nőtt fel a karrierépítőknél az eljárásunkhoz, aki már részt vett különböző szellemi folyamatokban. Akár autodidakta módon olvasás szintjén képezte magát, vagy tanfolyamokon.