Tanárképzés

Minden munka megszentelődik, ha boldog vagy.
Légy Hiteles, Egyedi, Utánozhatatlan Önmagad!

Légy Önmagad, hogy gazdagodj! Szent hivatás egy profán világban.
Hogyan tesz ez a munka Hőssé?
Sokak szerint ez az egyik legritkább lehetőség, hogy marketing feltuningolás nélkül őszintén hiteles, autentikus Önmagaságával egy ember képes fejlődni. Emberekkel magas fokon törődni. Szakmai presztízst szerezni, és becsületesen jól megélni. A képzések egy Kozmikus Törvénybeli hierarchiához igazodnak. Tanmenetét, folyamatait, fejlődési szakaszait, a megszívlelendő bölcsességeket, és magát az elsajátítandó anyagot átjár egy magasabb erő. Itt tényleg az Univerzum lét törvényei adnak munkahelyet az átvilágított fényben járóknak. A szakember, tanárképzési szintek egymás után végezhetők el az alábbi egymásra épülő sorrendben:

SZFH® Kezelő

Ez a szint bárki számára nyitva áll. Akár saját kezelési, akár mások segítése céllal használható minőségű kvalitások szerezhetők meg. Elsajátítható részletesen az SZFH® Oktatói szintű egyénektől magas szakmai garnitúra, és transzcendens hatalmú felügyelet mellett.

SZFH® Oktató

Speciális képzés keretein belül a spirituális tanítás, oktatás transzcendens minőségeivel összeforrasztott és egyben szakképzett facilitátort teremt. Ezen a szinten bele látni a magasabb működtetési törvényekbe, összefüggésekbe.

SZFH® Mester

Itt a belső és az anyagi élet összhangjának csúcsravitelezése, és erő, energia maximalizáló folyamatok mellett egy jelentős kozmikus hierarchiába lép be az egyén. Ez egy vízválasztó kitüntetett szint, ahol az erőkkel nem csak közös munka, hanem kommunikáció, felsőbb szintekről jövő tanítások válnak lehetővé.

SZFH® Tudós

A legmagasabb háttér és misztika titkos tudományok részletes tanulója. Elsajátítója. Egyetemi szintű Tanárja. Képes az Oktatókat kiképezni. Vizsgáztatni. Felügyelni az alacsonyabb szint folyamatait. Intuitívan akár távolról a tudatával is. Képes beleavatkozni és korrigálni, helyes mederbe terelni energetikailag, és megértést maximalizálva az alá tartozó szinten dolgozókat telepatikusan is.

SZFH® Igazgató

Iskolát, szervezetet, csoportot üzemeltetést lehet elsajátítani felsőbb transzcendens dimenziókkal összekötve. A szervezet és intézmény vezetés kiképzési oldala is jelen van. Ez már egy olyan szint, ahol az egyén, mint egy szerver hálózat, áthatja a közösséget. Kulcs és központi lény. Megjelenik lehetőségként a világ különböző országaiban, kultúráiban való magas szintű munka, karrier. Globális útmutató sarkcsillaggá válás.

SZFH® NagyMester

Ez a GURU fokozat a legmagasabb szinten képzett és átadásra képes szint. Ezen a szinten nem csak az Univerzum és magasabb létállapotok használása, hanem a felső szintű uralom, kozmikus hatalom képzése is jelen van. A legmagasabb lelki folyamatoknak itt az egyén nem csak felügyelője, hanem aktív teremtésébe is beletanul fokozatosan. Ezen a szinten csúcsosodik ki a képzés valódi lényegisége, mely az anyagban való tanulással és lelki tapasztalatokkal kezdődik, és a fentről kapott útmutatásokkal, önfejlesztésekkel folytatódik tovább a lehető eddigre már legmagasabban kiművelt intuitív fokozaton.

Válaszd az SZFH®-t megélhetésnek! Építsd az üzleti életed, karriered abból, hogy fejlődsz és másoknak segítesz!

Sok ember kételkedve nézett arra, hogy össze lehet-e egyeztetni a spiritualitást, a lelki, és egyéb fejlődést a fizikai megélhetéssel. Nagyon meglepődtek, és fellelkesültek, amint tapasztalatot szereztek nálunk. Akik bekerültek az SZFH® tanárképzés rendszerünkbe már tapasztalják, hogy becsületes Isteni elhivatottságú munkával lehet karriert, megélhetést kivitelezni, segítve a bolygónak, az embereknek és minden érző lénynek. Egy gazdasági társadalomban pedig a pénz egy diktáló hatóerő. Akkor meg miért ne lehetne magunk és mások javára fordítani? Ez az a fajta karrier kiteljesedés, amely jótékony és segítségére van az életnek. A lényeknek. 
Társadalmi Hatóerő Vagy

Lényeges, hogy milyen folyamatokat erősítesz a világban. Lelki emelkedőt, vagy hanyatlót?

Bőség Manifesztátor

A képzések olyan egyensúly teret hoznak létre, melynek természete a bőséges, színes Önmagadhoz hű könnyed, és hatékony könnyen teremthető élet. Az SZFH® mellett rengeteg karrierterületen megvalósulnak és beteljesednek az emberek.

Te és a Küldetésed a Bolygón

Mindenkinek van egy felsőbb dimenzióból elrendelt szakrális küldetése. Kevesen jutnak hozzá, mert a karmikus ok-okozati alulról összeszedett következmény bonyodalmakat elégíti ki a legtöbb irányzat. Nálunk a felső természetfeletti egyedi elrendeltséged alapján örömmel, Önmagadként létezve teljesedhetsz ki az anyagi szinten is.

Megbecsült Szakrális Pozíció

Sokak hagyományos tudatszintre épülő munkahelye szenvedés, játszmázás, energia leszívás, plusz szenvedés faktor. Itt a felső erők szerinti szeretet, megbecsülés, értékelés, őszinte érvényesülés ereje validálódik. Az összhang, folyamatos élvezetes belső és külső fejlődés jegyében.

Karrier a Titkok Világában

Amikor hivatásként űzi valaki az SZFH®-t, úgy átalakul az érzékelése a megszokott dolgokból, mintha új bolygóra lépne.

Rezgő Közösség és Fénymunkatársak

Ha valaki megvalósít valamit, akkor viták nélkül, szeretetteljes módon törődnek egymással is kedvesen a munkatársak. Mind élő kapcsolatot ápolnak szívükben a magasabb dimenzióikkal.

Kezdj is neki!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porta, mi ut facilisis ullamcorper, magna risus vehicula augue, eget faucibus magna massa at justo. Sed quis augue ut eros tincidunt hendrerit eu eget nisl. Duis malesuada vehicula massa... Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porta, mi ut facilisis ullamcorper, magna risus vehicula augue, eget faucibus magna massa at justo. Sed quis augue ut eros tincidunt hendrerit eu eget nisl.

Egy karrier, amit a szív irányít. Egy élet, ahol Önmagam lehetek úgy bőségben élve, hogy a túlélés helyett, az adásnak élek. Hitelesen. A legszebb munka, amit valaha láttam.

Image Caption

Simon Gábor

SZFH® Oktató

Bróker világból léptem a spirituális ösvényre. Sok ágazatot bejártam, mikor úgy érzem, megtaláltam nem csak a szívemet, hanem az otthonomat is. Önmagamként létezni a munkában, Önmagam adni, Önmagam teremteni, ez élvezet, és valójában szolgálat.

Image Caption

Csányi Géza

SZFH® Oktató

Nagy kétségekkel vágtam bele az elején. Ma már lehetetlen kimozdítani ebből a karrier pozíciómból. Belső hangok szólaltak meg váratlanul, amitől lehidaltam. Szívemben kisütött a Nap, szememet elöntötte a könny. Ennyit bírtam csak mondani az Égnek: Használj! Kérlek Használj! Most is borsódzom, ahogy ezt a történetet közlöm.

Image Caption

Lukács Edina

SZFH® Oktató

A Jelentkezés Menete

Előfeltétel az Ambrosia Frequency Healing tanfolyam Level I, Level II és Level III szintek igazolt elvégzése. Az SZFH® Kezelő Szintre lehet beiratkozni első lépcsőnek, mivel az Ambrosia Frequency Healing már második szinttől más emberekkel való közös munkát is lehetővé teszi, ezért elengedhetetlen alapok a tanfolyam az SZFH® Kezelő Szint professzionális terület elsajátításához. Az Ambrosia Frequency Healing Level 3 végén nyílik kizárólag lehetőség beiratkozni az SZFH® Kezelő Szint elvégzésére.

A Tagság Érvényességi Feltételei

Első sorban minden Tanárképzési szintet elvégzőnek évente egyszer egy soul feedback kontrolling ellenőrzésen kell végigmennie. A lelki higénia, és belső viszony felfelé törekvése az egyik legfontosabb kritérium. Tagdíjazás pedig nagyon kedvezményesen több opció eljárás szerint választható a megjelent Soul Feedback Kontrollingon esemény végén. Azokra is gondolunk, akiket a bürokrácia megőrjít, és azoknak is adunk lehetőséget, akik más módon tudják a tagsági feltételeket teljesíteni. Akik ezt a könnyed SZFH praktizálásával kapcsolatos lelki minőség ellenőrzést az elvárt minőségben tudják prezentálni, azoknak plusz kedvezmények tárulnak fel a következő fokozataik elvégzéséhez.  

Mi a Garancia a Karrierem Sikerességére, és a Lelki Összeegyeztethetőségére?

Ahogy Buddha tanította, a világban van szenvedés. Nagyon sok éhező szívű érző lény bolyong és segítségért kiált a lelke. Olyan metafizikai hangerővel, hogy ha hallható lenne e világban, akkor kitörnének tőle az ablakok. 

A létezés, az Univerzum isteni gondviselése törődése által szeretne utat találni ezekhez az emberekhez. Felülről vezérelten, akár csak a tehetség, az SZFH® szakképzett tanár, mester, nagymester lehetőségei utat törnek maguknak.

Mivel a teljesség szemüvegén át szemlélünk, ezért a gazdasági, pszichológiai, emberi fogyasztó potenciál szokások terén is korszerű naprakész jelenlegi helyzetre reflektáló érvényesülési bázist kap minden résztvevő. A saját tevékenysége hírverésén keresztül az adózási ügyekig minden tekintetben maximális segítséget.

Ha valaki a részletes segédletek ellenére is igényel egyéni segítséget, akkor live kapcsolattartásban gondoskodunk a megfelelő további információk szolgáltatásával. Egyén függően.

Gazdasági és érték elosztási törvények, mint a gravitáció, olyan szinten működnek és érvényesülnek a társadalomban. Mi precíz etikus, szeretettől, segítségtől vezérelt stratégiával állunk az ezen gazdasági környezetbe való társadalmi szakmai karrier beintegráláshoz személyre szabottan.
Válj Te is SZFH® Facilitátorrá, Tanárrá,Tudóssá, Igazgatóvá, NagyMesterré!

  • Kezelj magadat és másokat!

  • Oktasd! Láss bele a teremtés és rezgések törvényeibe egyre mélyebben!

  • Légy a belső külső szinteddel csúcson, belépve kozmikus szintre!

  • Légy tudós és felügyelt akár távolról intuitívan és szellemileg a folyamatokat, ha kell beleavatkozva.

  • Légy központi Igazgatója, kulcsalakja a felemelkedés folyamatainak nemzetközileg!

  • Kerülj társteremtőjévé a legfelsőbb folyamatoknak, és légy a NagyMester!