Egyéb kategória, Uncategorized

Transzdimenzionális Frekvencia Jellegű Napfogyatkozás Lesz Júniusban

Fontossági közlemény: A 2021 június 10-én történő Napfogyatkozást csak kizárólag szaküzletekben kapható eszközökkel szabad nézni. 

Az ősi archaikus időkben, az ókori kultúrák nagy jelentőséget tulajdonítottak minden ilyen eseménynek. Transzdimenzionális frekvenciának lehet hívni azt a folyamatot, ahogy az emberi világot meghaladó holarhisztikus \ hierarchikus létállapotok (pl Kozmikus Létezők, Csillagok hatásai stb) ilyenkor kihatnak az anyagi síkra. Aki rendelkezik a mai világban transzperszonális tapasztalatokkal, meditatív praxissal, az tudja, hogy még egy apró energia hullám is már kihat a fizikai világra, az érzékekre, a teremtésre. Mindenre.

Ha megnézed a Holdat, önmagában árapály jelenséget, vagy holdkórosságot, alvajárást, és menstruációt, valamint hangulatot befolyásoló determinációs erőáram. Transzdimenzionális, azaz dimenziókat meghaladó és erőket közvetítő módon jut el az emberi világig ez a fajta hatóerő. A Nap tűzforró ereje pedig szintén rengeteg befolyásoló erővel rendelkezik. Nem véletlen, hogy sok shaman kultúrában Nap táncot, és Erő táncokat alkalmaztak szellemileg transzfromatív célokból. Ugyan emiatt a transzdimenzionális determinációs hatás miatt. A két égitest találkozása rengeteg misztikus lehetőséget kínál fel tálcán. Azáltal, ahogy a két gigászi hatóerő egymással átfedésbe kerül.

Ajánlott felkészülni előre a szellemileg, energetikailag a transzperszonálisan érzékeny egyéneknek.

Ez a gyűrűs napfogyatkozás a teljes pompájában kizárólag Grönlandon, Kanada északi részén, valamint Szibériában és a Távol-Keleten látszik. Azonban a teljes hatás kiterjed a bolygó élővilágára ugyan úgy. A folyamatot nem lehet címkézni jónak, vagy rossznak, egyszerűen több féle fajta állapottal, eljárással és szándékkal felhasználható. Tradicionális megemlékezés, avagy őshagyomány céljából épp úgy, mint humanisztikus, vagy integrál teljes életre kiterjedő fókusszal egyaránt. A "hogyanok" kifejtése ezzel kapcsolatban mindig egyén és cél, orientáltság, és motiváció, valamint tudatszint és determináció függő. 

Magyarország most éppen a részleges fogyatkozási sáv külső határán helyezkedik el. Míg Budapestről a holdkorong a napátmérő 8 százalékát takarja ki, Szegedről mindössze a 4 százalékát.

A részleges napfogyatkozás kezdő ideje Magyarországon: 12:04, a teljes eltakarás 12:45, a teljes szétválás pedig 13:27kor történik. Több országbeli helyszínen lehetnek eltérések pár percel.


  • Text Hover