Tudományos bizonyított háttér, és a kézzel fogható eredmények.
MI AZ ÚJ ÉLES VÁLTÁS? ÚJ ÚTTÖRŐ IRÁNY A MEGOLDÁSOK MEGTEREMTÉSÉBEN?
MI EZ A CSODA, AMI A FREKVENCIÁK MŰKÖDÉSE MÖGÖTT ÁLLNAK?
NÉZD MEG EZT A VIDEÓT!

”A HALÁL NEM LÉTEZIK„ - ezzel a tudással még a tőle való félelem is eltűnik! És ne felejtsétek: egyetlen ember sem, aki létezik, nem hal meg... Átalakulnak a Fényben, és mint olyan léteznek tovább.. Az a titok, hogy ezek a fényrészecskék visszatérnek az ő eredeti állapotukba- visszatérve megelőző energiájuk egyikébe. Krisztus és néhányan mások tudták ezt a titkot. Kerestem, hogyan lehet megőrizni az emberi energiát. Van a Lélekben a Fénynek egy típusa, amely megegyezik a legfelső mennyei fénnyel. Nem magamnak kerestem, hanem mindenki javára. Úgy hiszem, hogy a felfedezéseim könnyebbé és elviselhetőbbé teszik az életet az emberek számára, és a spiritualitás és az erkölcs felé irányítják őket.

Image Caption

Nikola Tesla

Feltaláló, Tudós, Fizikus

Cyber Sámánok felbukkantak
  • Text Hover
Aki látott már magukból kivetkőzött, vagy ujjongó embereket koncerteken, láthatja milyen hatása van a zenének és a hangoknak az emberi állapotokra.

Az ősi kultúrák mind használták a hangok rezgéseit. Gyógyítottak, célokat megteremtettek. Tibettől Indián át Japánon keresztül Amerikai Őslakosokig rezgés frekvenciákat fogtak be. Ezt speciális hang rezgetéssel lehetett a legkönnyebben előidézni.

A mantráknak is van egy rezgő változata. Sok spirituális kultúra így is használja a magasabb szinten lévő embereknél.

A mai modern kor mindent felülmúlóan képes eszközeivel olyan frekvenciákat teremteni, ami a finomanyagi szinteken keresztül a fizikai valóságot elérve átalakítja a sejteket, atomokat, pszichét, biokémiai folyamatokat, és az egész teret felülírja.  
Előállított

kvantum kapu
 
a kívánt
 
valóságra
Az irányított hang frekvencia rezgés. A rezgés pedig valóság típus a sok valóság közül. Egyben ajtó. Dimenzió kapu. Őseink gesztáiban a Csillag kapu. 

Tudományos feltárás

A kvantumfizika eljárásával tudatosan előálíltott hangrezgés a holarchikus mező felső szintjeit célozza meg. A holarchikus mezőben a tudat és kozmo energia felsőbb szintjeiről dolgozik.

Teremtő hatással van a bioszférára, a nooszférára, energetikára, és pszchiobioneuroimmunologiai rendszerre.
Az emberi szervezetre magasabb valóságból hat a fentről behívott frekvencia.

A speciális kvantumrezgés frekvencia áthatja az észleléseket. A rezgésben megadott kódok a felsőbb tudati állapotok mellett egy laikus számára is erősen hat. Élettani hatások professzorok által be lettek bizonyítva. 

Ahogy elindul egy szakrális frekvencia hullám program, azonnal az agy oxitocin termelése megváltozik, a dopamin termelés pedig megfelelő erőre kap. Így helyes mederbe terelés jön létre.
Hogyan lehetséges anyag és szellemi valóságok között a közvetítés?
A holarchikus magas szintek, mint egy hidat verve az emberi valóságot teremtő finomanyagi \ szubtilis szintekre lehívják a kollektív tudattalanban lévő ősprogramokat.
Ezen frekvenciák, birodalmak foghatók, megtapasztalhatók, kisugárzása elraktározható célunknak megfelelően szervezetünkben. Átalakítja mindennapunk sorsfolyamát.Amikor egy használó hallgatja a frekvenciát, itt a hallásnál több dolog zajlik le. Az érzékelés energetikai szintje is a hallás érzéke mellé betársul. Egész test atomja szinte táncra perdül arra a frekvenciára, amilyen dimenzióval összeköt egy ideonszálként az adott hullám rezgés.

Ezeket a régi sokkal elavultabb eljárással nevezték hatalmas mesterek, kultúrák lelki birodalmaknak. Ezek laikusok számára elérhető lehetőségek.

A tudat minél fókuszáltabb és ki van képezve a frekvenciák fogékonyságára, annál erősebb a hatás. A mély érzékelő képességgel egyenesen arányosan növekszik az eredmény.

Nekünk ezek hatalmas élmények. Izgatottsággal beszélünk róluk. A Szakrális Frekvenciák Hullámai által létrehozott állapot változások a jövő teremtési eszköze. 
Ez a cég a legfejlettebb találmányokat tudhatja magáénak a világon. Űrhajós ételektől kezdve a káros sugárzások elnyeléséig a leghi-techebb eszközöket adta a világnak.

A Szakrális Frekvenciák Hullámai ennek a kutató csoportnak a legbecsesebb gyermekének számít.

Ennek a Szakrális Frekvencia Hullám eljárásnak a sokkal csökkentettebb minőségű és prototípus eljárásával lettek például Arab emírségek (Dubai, Abu Dabi) kőolaj, és ipari nyersanyag búvóhelyei feltárva. Több népet mélyszegénység súlytotta Etióp szinten, amíg ennek a technológiának egy kevésbé fejlett változata világuralmi szinten gazdaggá tette őket. A rezgés ugyan is átalakító hatás mellett, információt is küld vissza egy térségről, tájról. Még szituációról, helyzetről is.

Rengeteg Theta Healinges, Pránanadis, Reikis, Agykontrollos használja felerősíteni gyakorlásának energiáit egy sokkal magasabb szintre emelve. Mivel egy hullámok által rezonált teret tapasztalnak, ami egy olyan kellemes állagú vízzel hasonlítos egy medencében, ahol megfelelő állapotok generálódva ömlenek, és áramolnak keresztül az egyénen, és az egyén körül. Ilyen állapotban plusz ereje van a Szakrális Frekvenciák Hullámainak.