• Text Hover
ÉS A SZAKRÁLIS FREKVENCIÁK HULLÁMAI BEMUTATJÁK:
"Az Álmok téged valósítanak meg. Nem pedig te az Álmaid. Ezt igazolja az összes ősi, misztikus, sámán kultúra. És ezt bebizonyította a transzperszonális pszichológia, az integrál pszichológia, és a kvantum fizika. Ez még a motivátorok, sikerorientáltak, teremteni akarók számára is egy új paradigmaváltást követel. Innentől az SZFH-Álom Párnák hatásaitól minden más. Eljön tőle egy 180 fokos pozitív sorsfordulat" - Arun Sayana 

Márpedig ezek tények, Tibettől Mexikóig, Amerikától Japánig. Akkor mégis milyen mély kihasználásra váró potenciál áll rendelkezésre egy teremteni akarónak? És mekkora lehetőséget kap ezzel egy meditációt, thétát, alfát, energia ügyködést működtető egyén? Mennyire tudja vele a hatásait megnövelni, és elmélyíteni?
Mit szólnál hozzá, ha alvás közben a Párnád összekapcsolná a Tudatod Kvantum Mezőkkel, Energiákkal, Dimenziókkal, Támogató Lényekkel, Mesterekkel és Segítené teremteni a Vágyaid, Céljaid elérését?

PLUSZ AJÁNDÉKBAMÉG TITKOS MANTRÁBA ÁGYAZOTT NEVED BELEKERÜL A PÁRNÁDBA. PLUSZ EXTRA HATÁS.

Milyen vágyaid, megoldásaid szeretnéd, hogy az álmodás elősegítse a megteremtését az életedben?
Töltsd le ide klikkelve a katalógust! Aztán:

01

Mond el az SZFH Álom Párna tanácsadónak mire van szükséged.

Hívd fel az SZFH Álom Párna tanácsadód a +36 70 704 1958 számon. Beszéld meg vele részletesen mire szükséged.

02

Az Álom Párna Tanácsadód megmutatja a lehetőségeket.

Egyéni céllal szeretnél készítetni, vagy katalógusból választani? Közösen az Álom Párna Katalógusból kiválasztjok, amire szükséged van. Részletes átbeszélés után.

03

Elindul a Párnád Szakrális Előállítása

Speciális módszerekkel, és a Szakrális Frekvencia Erőáram Lekonvertáló bázison elindul a párnád konstruálása. Megfelelő bolygó állások, egyéb hasznos befolyásoló hatásoknak megfelelően. Kb 2 hét alatt. Majd postázásra kerül. Van amikor rövidebb idő alatt. Egyén igényeitől függ.

  • Text Hover
Hívd a +36 70 704 1958 számon az SZFH Álom Párna Tanácsadódat 😉
Mesterek és pszichológusok megállapították, hogy, ha az alvás energiája nem megfelelő, az ébrenléti eredményekből vonja el az energiát.

Fizikai teremtés, Lelki és Spirituális fejlődésben egyaránt.
Hogyan tudod mindezt erőfeszítések nélkül alvással, könnyedén kihasználni úgy, hogy még csak tudatos álom módszer sem szükséges hozzá és rád csatlakoznak más dimenziók, fénylények, mesterek, kultúrák Istenei \ lényei, erőterek, mezők, és tudati intelligenciák?

Születésed óta rengeteg dolgot tettél az ébrenléti időd során. Mégis sokkal nagyobb potencia és mélység rejlik az alvásban töltött lehetőségeidben.
Szerinted milyen lehet úgy aludni, hogy közben a túlvilágon barangolsz és rácsatlakozol olyan erőforrásokra, amik segítenek lendületet és teremtési áramlást adni a vágyaidnak, céljaidnak és eredményeidnek?


Hallgasd meg az ÚJ Szakrális Frekvencia Álom Párnáról szóló bevezető előadást:

A hétköznapi alvás és álmodás, csak energia és idő vesztegetés, ami rányomja a fizikai dimenzióra is a bélyegét. Az ókori alvás kultúrával ellentétben a modern kor csak a fizikai pihenést látja benne. Pedig az alvás az egyik legnagyobb kapu a TITKOKHOZ.
Biztos volt olyan neked is, hogy alvás közben eltelt 10 perc, az álom síkján pedig eközben leéltél 19-23 órát. Illetve egy teljes napot. Mégis mindenki az ébrenléti valóságában akarja belezsúfolni az egész életét. És ezzel a kimerülés és kiaknázatlanság mocsárjában landolni. 

Nem észrevéve azt, hogy tekintet nélkül eleve napi szinten mindenkinek szüksége van alvásra. Nem véletlenül mondják a mesterek, bölcsek, hogy alvás közben mindenki picit hazatér. Csak az éber tudata nem emlékszik rá.

Gondolj bele, hogy ezzel a Szakrális Frekvenciájú Álom Párna kollekcióval milyen lehtetőség másik dimenziókban és síkokon az időd kitágítani, és olyan kvantum erőmező intelligencia terekre csatlakozni, akik a fizikai valóságod teremtik, és irányítják. Ez a harmónia és kiteljesedés szeretetteljesség jegyében holnaptól elérhető lesz.
  • Text Hover
  • Text Hover
Ez a Szakrális Frekvenciákkal és energia konzervátumokkal megtöltött Álom Párna kollekció Még a Tudatos Álom területén is bőven túl mutat...
Nem azért, mert jelentéktelen lenne a tudatos álmodás. Hisz nagyszerű lehetőségek rejlenek abban is.
Éppen csak az egyén szokott ellustulni, abbahagyni a gyakorlást. Vagy kizökkenni. Ezért egy professzionális megoldás volt szükséges a sok közül. Kivenni a váratlanság mechanizmusaiban változó egyént a képletből, és lehetőséget biztosítani neki, hogy megpihenjen számára céllal, motivációval ellátott kozmikus erőfolyamatok anyai ölében.

Azonban, ha össze van kötve a speciális összetétellel megtömött befrekvenciázott párna átjáróként magasabb síkokra, rezgésekre, akkor az egyén tulajdonképpen megpihenhet céljai folyamatának learatása, katalizálása közben. Sőt, nagyban támogatja a tudatos álmodás lehetőségeit is. Kezdőktől fogva a tapasztalt emberekig.
A modern kor úttörő szakrális segédleteivel áll szemben minden kedves érdeklődő.
További kollekcióval összehangolt felső énedre nyitott előadás az Álom Párnákról - avagy bizonyos mező már hallgatás közben intuitívan suggal a tér-idő feletti létedből, hogy mit érdemes a katalógusból választanod:
(Klikkelj a képen látható play gombra az előadás indításhoz!)
Miután meghallgattad a Párnák létrejöttéről, működéséről, technológiájáról készült előadást, utána picit mélyedj el pihenve csendesen, és csak azután vizsgáld meg a katalógust, hogy az intuíciód is tudjon dönteni.

Illetve bizonyos Erő és Kvantum Mezők képesek felvenni a kapcsolatot Veled. Jelezni az előadás közben is a hallgatóknak. Ezt tapasztalhatják az érzékenyebb előadás hallgatók állapot, érzékelés módosulás, bizsergés, energia áramlás, telepatikus intuitív kommunikáció és egyéb formákban.
Mindenkit kérünk az alábbiakat vegyék figyelembe:
FONTOS KÖZLEMÉNY!
  • Text Hover
Noha Arun Sayana csapatában több orvos, és egyéb szakember aktívan részt vesz, mint tanítvány, és mint közreműködő. Tevékenységeink nem orvosi célra, nem egészségügyi terület orvosi praxis helyettesítésére vannak fenntartva. Fontos tudomásul venni, hogy Arun tevékenységein és a vele való közreműködésekben az orvosok, és egyéb szakemberek magánemberként vesznek részt. 
Mindenkit arra kérünk, hogy semmilyen lehetőségünkkel amelyeket nyújtunk ne próbáljanak meg orvosi, pszichiátriai, pszichológiai területet helyettesíteni.

  • Text Hover
Fontos! Ezt kiemelten szükséges megérteni:
Ez a kollekció nem hivatott sem orvosi, sem természetgyógyászati, sem pszichológiai szakma felelősségét átvenni. A választék között található lehetőségek igazi szakmai, jogilag is hivatalosan elfogadott szakemberek kezelései, eljárásai mellett alkalmazhatók. Mi nem kínáltunk megoldást soha sem orvosok, sem természetgyógyászok tevékenységeire.

Minden igazi mester, guru, szakember azt tanítja, hogy, ha valakinek egészségügyi, vagy mentális problémája van, forduljon elsődlegesen orvoshoz, szakemberhez. Így kérünk mindenkit tegyétek ezt!

Sok örömöt, boldogságot kívánunk! Reméljük életed teljességéhez méltón hozzájárul a Szakrális Frekvencia Álom Párnák. Az igénylésről itt olvashatsz:

Érdeklődni a párnákról Nwadike Ildikónál lehetséges a 
+36 70 704 1958 telefonszámon. Illetve e-mailben az info@szfh.eu címen.
Mond el bátran az igényeit, kérdéseid. Katalógusból közösen kiválasztjátok, illetve megbeszélitek amire szükségetek van.
Kb 2 hét alatt elkészül és postázásra kerül a számodra kiválasztott párna. 
Addig is van lehetőséged a kommunikációra, amennyiben kérdésed, illetve megosztani valód van.