Unod a banánt, hogy démoni erők uralják a világot? Tele a puttony, hogy apokaliptikus körülmény teremtődött? Valahogy észrevetted, hogy a legtöbb spiri irányzat feláldoznivaló birkákat csinál követőiből és szeretnél biztos táptalajt, energetikai menedéket lakhelyeden? Olyan mennyei szellemi áramlatokat szeretnél feltelepíteni otthonodban, melyek az ókori spirituális birodalmaiban élő szellemi kultúrák használtak templomaikban, palotáikban, ashramjaikban? Akkor csapj az asztalra és tedd túlélő helyszíned édenkertté megittasulva az ŐSI TITKOK Dimenzióinak segítségével!

ISMERD MEG A TÉRELRENDEZÉS, ÉLETTÉR 
MŰKÖDTETÉS ŐSI TITKOS MÁGIKUS MÓDSZERÉT!

  • Text Hover
Hogyan irányítsd magasabb dimenzióból a lakhelyed energiáit, úgy mint egy operációs rendszerrel a számítógéped?
Képzeld el, hogy milyen lenne az, ha otthonodban magas dimenzióból jövő erők áramolnának, kvázi átsétálnának a nappalidon, meglátogatnának téged, és támogatnának a lelki fejlődésedben, és védelmedhez szükséges energiákban. 

Ugyan akkor rendbe tennék a lakrész energiáit, a családtagokat ellátnák hasznos tanácsokkal, belépkednének az álmaikba, és olyan szférákból hoznál át saját lakrészedbe erő áramokat, amelyek átmosnák és kiegyensúlyoznák élettered. Az anyag fölé emelkedne így lakhelyed.

Ez az eljárás egy sokkal ősibb és magasabb szellemi fejlettséget megkövetelő eljárás a Feng Shui és Vasati, egyéb térpszichológiai eljárásoknál. Ugyan akkor ezek mindegyikével kompatibilis, ám hierarchiában ezt az eljárást születtek meg szolgálni. Ez volt az anyagi világba való megjelenésük fő és egyedüli célja. Mert ezen lelki és mágikus gyakorlatok nélkül a közismert és jó módszerek sem használják ki a potenciáljukat. 

Kvázi materialista szintű berendezkedést elégítenek ki enélkül a mágikus vezértorony minőség nélkül. 

Ezért olyan uralkodók, mint az Ind Hindu tradíciókban élt Chakravartin Papkirályok, a Kínában lévő agyaghadsereget uraló Huang Ti Isten császárok, az ősmagyar Hun seregek Mágus Királyai is használtak, mind letelepedett, mind pedig vándorló életútjuk során. Tudták, hogy a tér determinál minket, mint ahogy egy szem virág sem tud szárba szökkenni a sivatag száraz homokjának pusztaságában. 
Egykor ezért a módszerért végezték ki az uralkodók egész udvartartását, akiket belehelyeztek a kínai, egyiptomi piramisokba, valamint temetkezési helyekre, hogy magukkal vigyék a sírba, és illetéktelen kezekbe soha se kerülhessen.
Nézd meg a drámai sorsát ebben a videóban ennek a módszernek, ahogy Titokban őrződött meg a mai materialista emberi hanyatlás korában!

Milyen modulokat tartalmaz a Sacrum Palatinum Módszercsomag? Vigyázat! Nem gyerekjáték! Valódi Mágia!

Szimbólumok, Ábrák, Tárgyak Titkai
Hogyan használjuk őket mágikus idézéshez otthonunkban? Hogyan járják át és szálljanak bele erők, melyek aztán teremtenek?
Az Anyag, Matéria Mágikus Használata
Mik a titkai az anyag meglétének, miként működik, és ruházhatod fel szellemi erőkkel, magasabb rezgéssel, dimenziókkal?
Szentély Építés és kapocs az Éggel
Mik azok a fontos élő elemek, melyek segítségével fő irányító dimenzió nyílik lakhelyünk szellemlényeinek táplálására?
Mit üzennek a Lakrészeink nekünk?
Milyen szoba, helyszín miként hat ránk belül, és hogyan befolyásolja teremtésünk és létállapotaink?
Dimenzió Tudományok
Miként igazodjunk el és érzékeljünk miközben mágikus műveleteket végzünk lakhelyünkkel és tárgyainkkal?
Hogyan zajlik egy Erő behívása?
Már meglévő lakrészbe, tárgyba, és akár kreatívan felső dimenzióból általunk készített alkotásba is hívhatunk erőket. Itt a miként!
Soha nem publikált Titkos Hermetika
A kínálatban a világon soha nem publikálták ilyen ősiség szemszögéből ennek a princípiumát, mely teljesen más fényben tünteti fel az eddig ismert tant.
Élet és Élettér Egymásba Nyílása
Fontos elengedhetetlen tanok, és tudatosítási módszerek, megalapozzák, hogy a véletlenek mögé lássunk, és célunk alávetettje legyen lakhelyünk és életterünk.
Túlvilági Tudati Lényekhez Fontos!
Hogyan ismerd fel, hogy milyen erőkkel van dolgod? Milyen típusú lények léteznek, melyek teremtenek, ha tudsz róla, ha nem, és befolyásolják az élettered. 
Az elemek Titkainak Lakhelyi Talentuma
Kevesen tudják, hogy az elemeknek is lényei vannak, noha külön dimenziókban működnek, és részt vesznek a teremtésben.
Hogyan legyen otthonod mennyei uralom átjárója?
Miként lehet átjárója lakhelyed egy felsőbb világnak, melyben a növekedésed és céljaid elérése is zajlik? Hogyan lehetséges Égi Palotává emelned otthonod?
Magas Dimenzióból vezetett Háztartás és Gazdálkodás
Az ég akaratának sugallata és üzenetei miként tanácsolnak és szólnak bele a mindennapjaidba, melyekkel műveleteket végzel el a háztartásodon, és gazdasági helyzeteden.
Magas Dimenzióból Őrzött Lelki Élet
Felülről vezérelt erők, melyek jobban átlátják sorsunkat, élethelyzetünket képesek leáradni, és figyelmeztetni valamint ellátni tanácsokkal minket. Támogató erők.
Hogyan járja át Felső Énünk lakhelyünket?
Alapzata lehet otthonunk a szellemi dimenzió kitárulkozásának bennünk, életterünkben és mátrixunkban. Egy olyan légtér, ahol állandóan sugárzik a felülről vezérelt lelki klíma.
Célorientált Teremtés Lakhelyünkkel
A benne áramló erőket hogyan vehetjük rá negatív karma nélkül arra, hogy segítsenek számunkra, és a felső Énünk állapotait sugározzák?
Hogyan befolyásolja pozitívan Családtagjainkat?
Élettársaink, környezetünkben élők mind hatás alá kerülnek. A nyitott emberek közvetlen ráhangolódásban részesülhetnek, míg akik ellenállnak, és láthatatlanul kapják az áldást.
Összehangolódás Természeti Lényekkel
Japán, Tibeti, Indiai, Mexikói, Kínai, Ősmagyar kultúrák mindegyike fenntartotta a kapcsolatot a természeti lényekkel is. Miként hívhatjuk őket segíteni az erők és felső dimenziók mellé békében és szeretetben élve velük?
Hogyan Tervezz Természeti Lényekkel?
Beszélgetni, érzékelni is lehet őket, úgy, hogy képesek segíteni az életünk tervezésében céljainknak megfelelően. Képesek eligazítani minket másokkal való dolgainkban is. Belépnek akár mások álmába.
Udvar és a Kertem Bölcsessége
Lakhelyünk környezete hemzseg a kiaknázható erőlényektől, mágikus módszerek elvégzésétől, otthonunk és környezetünk magasabb dimenziójának kiaknázásától rengeteg féle, ezer meg millió célra.
Hogyan rendezzünk be egy szobát célnak megfelelően?
Mit szeretnénk teremteni az aktuális szoba elemeivel? Hogyan érdemes erre energiát fordítani, és milyen pozitív erők befolyása révén?
Védelem Megszállások és Ártó Erők Ellen!
A mai világvége hangulatban ez elengedhetetlen létfontosságú alkalmazandó  modul!
Negatív befolyások, és láthatatlan sötét tudatbeszűkítő erőáramok képesek a spirituális embereket félre vezetni, megkárosítani, kihasználni, legyengíteni és hanyatlásba taszítani. Ez nem gyerekmese! A lét tudati struktúrájában fontos a védekezés, mely külvilág és otthonunk, valamint családtagjaink sötét árnyék erőit így lehet megtisztítani. Teljesen átalakítani. 
Biztonságos Jövőt Biztosító Lakrész
Fontos a mai világ őrületében egy védelmi búra, és tájékozódás, valamint mágikus operáció energiákkal, hogy megőrizzük és megteremtsük sorsunk egészséges szárba szökkenését.
Színekkel való bánásmód
Színek rezgésének soha nem látott magas dimenziókkal átitatott eljárása. Ezek segítségével nagyon sok könnyítés jöhet létre célunk végrehajtását illetően.
Szimbólumok helyes használata
Eddig alig érezték a közismert szimbólumok erejét a világban. Miként lehet őket aktivizálni? Hogyan érezd meg az erejüket?
Hogyan nyissunk Dimenziókapukat Tájakra?
Miként áramoltassunk be más bolygónkon lévő, illetve túlvilágon és más frekvenciákon létező terekből energiákat, hogy céljainknak megfelelően tápláljon minket?
Milyen tájakban és dimenziókban milyen energia van és mit hová hívjunk le és be terünkbe?
Tipológia és magyarázatok.
Hogyan látogassák Istenségek és Égi Birodalmak a lakhelyed?
Milyen eljárásokat szükséges ehhez tenni?
Hol foglal helyet és teszi teljessé fejlődésünket a Sacrum Palatinum?
Milyen szellemi támogatások áradnak le az ösvényünkre, és mikre kell odafigyelni, hogy könnyítsük fizikai és szellemi utunkat egyaránt?a
Közös helyszínek Mágiája
Vigyázzunk! Sok esetben más emberek lakhelye hemzseg az ártó erőktől, melyekkel úgy tudunk megbírkózni, ha az itt elmondott eljráásokkal segítjük immunitásunk.
Családtagjaink Energiáinak Minőségei
Káros folyamatok családtagjainkból hogyan alakíthatók át?
Ősi Szent Helyszínek veszélei!
Ez nagyon fontos! Többen meghaltak, illetve súlyosan lebetegedtek a világ ősi időkben magas rezgésű helyein. Ezt tudnod kell!
Az egész anyaggal kapcsolatban tisztázó és elmélyítő magyarázatok!
Ez az utolsó modul egy interjú, ami sok részt megvilágít, és kihámoz lényegi érthetőség tekintetében.
Melyik csomagot választod?
  • Örök Tanfolyam csomag, mert bárhányszor meghallgathatod

  • Marha könnyű elsajátítani, és kiigazodni rajta

  • Családon belül többen használhatjátok

  • Spirituális ösvényed fenntartását és megerősítését is intenzíven segíti

  • Hétköznapi életed fejlesztését, boldogulását, teremtését erőteljesen segíti

  • Válságos időkre jó támaszték túlvészelni és erősödni

721
Sacrum Palatinum: Értelmes Magadba fektetendő összeg mindössze: 256 129 Huf

A Teljes Módszer Csomag Csináld magad, installáld fel és tanuld ki magad.

1401
Sacrum Imperum: Értelmes Magadba fektetendő összeg mindössze: 497 531 Huf

Tartalmazza totálisan a Sacrum Palatinum Módszer Csomagot. Ezenfelül: Imlador személyesen kimegy, felinstallálja energetikailag a Sacrum Palatinumot. Átrendezi, és megdizájnolja más dimenziókkal kompatibilisen egyéni óhajaidra az egész lakhelyed. Kertet, udvart is. Valamint helyetted az egész Sacrum Palatinum csomagot elvégzi a lakhelyeden. Többet foglalkoznod sem kell vele. (Csak, ha szeretnél.) Ezen felül ezeket az AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁSOKAT is megkapod ebben a csomagban: Plusz 135 975 Huf értékben Sacrum Palatinum csomag felinstallálása, így akár nem is szükséges csinálni, és máris gyakorolni kulcsra kész az égi palota. Elég csak enyhén üzemeltetni a mindennapokban, ahogy azt a csomagból valaki könnyedén elsajátítja. Plusz 125 975 Huf értékben teljes lakhely felmérés, diagnosztizálás, kérésre és ízlés specifikusan átrendezés. Különböző erők, más dimenzionális hatások, sugárzások kimérése, célnak megfelelően. Tárgyakon lévő erőfolyamatok diagnózisa, és auradiagnózisok. Plusz 25 000 Huf értékben másfél órára egyéni foglalkozás saját problémára (lakhelytől független témákban is) Plusz 65 995 Huf értékben Feng Shui és Vasati szerinti térelrendezési analízis és átrendezési segédlet egyénre, lakóközegre szabottan, tetszés szerint. Plusz 65 975 Huf Energetikai tértisztítás. Energetikai higénia feltárása és üzemeltetése lakhelyre szabottan. Múltbeli lerakódott negatív káros erőminták és történések elküldése, átalakítása, eltávolítása. Tehát 418 920 Huf (Ajándékok értéke) + 256 129 Huf (alapcsomaggal) + 497 531 Huf (Sacrum Imperum díja) = 1 172 580 Huf értéket megkapsz kedvezményesen összesen: 497 531 Huf -ért ebben a Sacrum Imperum Nagy csomagban.

Megrendelési Lehetőség

E-mailben az info@szfh.eu címre írd meg a Neved, valamint a választott Csomagod Nevét (pl Sacrum Imperum), + a telefonszámod, és küldjük a megrendeléshez szükséges adatokat. A rendelés véglegesítése után megkapod a letöltési linket e-mailben.
Telefonon is felveheted a rendelést a 
+36 70 704 1958 számon Nwadike Ildikónál. Ezek után a megbeszéltek alapján tudod lebonyolítani a rendelést. Információ szerzésre is van lehetőség. Bátran telefonálj!
A csomagban elsajátított módszerek és eljárások által lehetőséged nyílik még magasabb szintre emelni élettered, plusz elemek és Imlador szakértői személyes bevonásával. Ez telefonon, vagy e-mailben egyeztetés alapján történhet meg az említett elérhetőségekn.