MI EZ AZ ÚJ KOZMIKUS KOHERENCIA NAGYÁGYÚ, AMIT TITOKBAN ADTAK ÁT A LEGPROFIBB THÉTA, ÉS ALFA HULLÁMOKKAL DOLGOZÓK EMBERISÉG ELŐL REJTETT KÖRÉNEK ŐSI IDŐKTŐL?
RAINBOW
ESSENCE
WAVE
ENERGETICS® 
Miként lehet mostantól Théta, Alfa hullámokban gyakorlóknak kiszélesíteni a magasabb dimenziók és Kozmikus Erők felé az eredményeiket? 

Nézd meg ezt a részletes tudományos videót!
Klikkelj a lejátszáshoz Play gombra!
The Original only in the Sacral Frequency Waves
На изначальной священной частоте волны.
Az Eredeti a Szakrális Frekvenciák Hullámainál!
 • Text Hover
 • Text Hover
Kizárólag nálunk szerezhető be Magyarországon, limitált példányszámban!
Akik már Théta, vagy Alfa hullámokkal foglalkoznak, ők már képesek azon a szinten a gyakorlásukat erre a magasabb Cosmic Heart Field-re  (Kozmikus Szív Mezőbe) emelt fokozatra kapcsolni. Ez a gyakorlatuk hatékonyságát teljesen átalakító rezgés hullám rendszer, amely megfigyelhető és ellenőrizhető változásokat hoz létre a teremtésben. Ez a fajta túlvilági tuning segédlet rezgéshullám Energetika magában foglal egy új létállapotot. A világ megélésének új módját, amelyben élünk. Továbbá az új lehetőségekhez való hozzáférés tágabb módját. -  A Tudatváltást. 2021től létrejövő nagy főnixfelemelkedést. Mindezt otthonodban egy kellemes, relaxált Frequency Wellness Seans (Frekvencia Wellness Szeánsz) keretein belül. Ahol leszkennel, majd átmos egy kozmikus intelligenciával rendelkező kvantum nyaláb rezgés.

"Ha nem haladunk az úton, akkor állunk rajta. Ha haladunk, akkor megyünk rajta."
- (Ősi mondás.) Haladj a változással a tudatváltás felé! Fejleszd, emeld a gyakorlásod lehetőségeit magasabb dimenziókba!
 • Text Hover
 • Text Hover
Milyen Új, fényes Titkokat rejt a Szivárvány kora?

Hogyan emelkedhetnek a Théta, Alfa, Delta hullámokkal dolgozók Szivárvány Létezőkké?
Tibeti spirituális ágazatokban régóta a legmagasabb tudatszinten létező nagy mesterek voltak képesek a szivárvány test felöltésére. Ez nagyon ritkán a hatalmas mesterek között is ritka volt. A mesterek mesterei között is.

Ennek ellenére a jelen korban bizonyos magasabb erő mezők és kvantumi együttállások globális átalakulásával megadatik mindenki számára könnyebben, mint valaha ebbe az irányba fejlődni. 2021től nyakunkon a Szivárvány kor.

Tibeti Rinpoche-k, Lámák, Shamanok, először rázták a fejüket és kételkedtek ebben. Majd megdöbbenve és örömmel a szívükben sámántranszban megtapasztalták az eljövendő kor felemelkedő lehetőségét. Kiutat a Kali Yuga szétesés korából. 

Egy olyan felemelkedési lehetőség jön el, amelyben csak az Új Szivárványkori energetikájú frekvenciákkal lehet bármilyen más eddigi hagyományos utakat járni. 

Miért a szivárvány a legfőbb jelképe ennek? A kvantum prófécia üzenete szerint az alábbi hasonlattal képzeld el: egy bicskával a pásztor ügyesen készít magának ételt a mezőn. Ott arra bőven elég. Ám, ha kiterjednek a feladatkörök, a bicska már nem elég. Oda már több funkciójú "Svájci Bicskára" van szükség. Még precízebb anyagból, kiterjesztve, kitágulva több funkcióra párhuzamosan.

Ugyan ez a helyzet a hagyományos nagyszerű utakkal, módszerekkel. Ahogy egy bicska "Svájci Bicskává válik", ugyan így a szivárvány teljes Skáláján minden szín, rezgés, lehetőség párhuzamosan elérhetővé, funkcionálttá válik. Egy olyan magas létállapot és tudati software válik lehetővé a Spectrum Effect segítségével, ami a Szakrális Frekvenciák hullámhosszán elérkezik, ahol a gyakorlatod és életed minősége pozitívan egy új tudatszintre lép. 

Ahogy léteztek indigo, és más színű gyerekek, emberek aurájukkal, most a szivárvány aura lesz a kiteljesedés széles spektrum lehetősége. A legtöbb csodálatos indog és egyéb srác lenyűgöző intelligenciával bírt. Csak éppen kiegyensúlyozatlan, és egyoldalú progressziójú maradt az elméje, szíve, és energetikájának fejlődése. Elmaradt a szintézis a TELJESSÉG szempontjából.

Most, ahogy egy legyezőt kecsesen élvezettel kiterítünk, a tudatunk eddigi párhuzamos lehetőségei mind egyszerre felvirágozhatnak. Aktiválódhatnak. Könnyebben, mint valaha a nagy mestereknél. Minél több ember kapcsol át a szivárvány üzemmódra, annál előbb a bolygón elérhetővé válik ez a kiterjedt Spektrumú fejlődési kvantumugró létállapot.  

MI A 4 SZENT VÉDJEGY, AMI BIZTONSÁG FEDELÉT EMELI A REZGÉS FREKVENCIÁK TECHNOLÓGIÁJÁNAK?  

Klikkelj a Play Gombra és Nézd meg ebben a videóban:
Miért fontos, hogy ez a 4 védjegy munkálkodjon az ÚJ KOR TUDATVÁLTÁS emberének?

Hogyan dolgozik ez a 4 védjegy a funkciókon keresztül másik dimenzióból ellátva a feladatukat?
5.GENERÁCIÓS SPIRITUALITÁS
 • Text Hover
MAGYAR LÉLEK KOMPATIBILIS
 • Text Hover
SZIVÁRVÁNY KOR ENERGIÁS
 • Text Hover
UNIVERZÁLIS KOR SZINKRONOS
 • Text Hover
Az ősi nagy mesterektől a New Age mozgalmakig, ha 4 generációra bontjuk személtetés céljából a folytonosságot, akkor ez a korszakváltáshoz szükséges 5. generációs erőáram hullám. Szakít a dogmatikus merevséggel, ugyan akkor hatékonyságában azt a minőséget garantálja, amely a felemelkedés nagy mestereinek energia mezejében jött mindig létre.
Magyarországon felnőtt egyének tudata teljesen más hatások által fejlődött a többi országhoz képest. Dicső ősi múlt mellet fontos szem előtt tartani, hogy teljesen más szűrőkkel és belső energia szférával rendelkeznek a Magyarországon felnövő egyének. 
Az itt lévő lelki klímának megfelelően teljesen a magyar körülményekre szabottan van garantálva a maximális célba éréshez minden folyamatunk.
Az ÚJ TUDATVÁLTÁS kora ahol a szivárvány teljes spektruma szimbolizálja a gyakorló párhuzamos fejlődési lehetőségeit. Egyszerre több területen. Ez egy erőteljes védjegy. Garancia a hatások tekintetében. Mert az igazi fejlődést a frekvenciák az új kornak megfelelően úgy veszik figyelembe, mint egymást keresztező energia folyamatokat. Ezért a jövőben egyre jobban csak a Szivárvány kor szintjére emelt módszerek fognak hatást kifejteni.
Mindig jöttek új módszerek. Mások kimentek a köztudatból. Ennek innentől vége. Akármilyen időben is használod a frekvenciáinkat, mostantól akár ezer év múlva, akár már holnap, a Time Sync (idő szinkronizáló) energia plazma nyalábnak közönhetően a tér-idők között játszik aa consciousness compatibilisator feature. Ez egy olyan funkció, amely azt mutatja, hogy bármilyen korban születsz is meg, a jövőben soha sem avul el, egyetlen új módszer sem tud újabb lenni nála, mert mindig megújul. A kor rezgéseihez idomul, és mindig friss marad. 
A HŐS ÁTKERETEZVE! ELJÖTT A NŐI MINŐSÉG HÉROSZOK IDEJE! AZ ÚJ KORBAN KIZÁRÓLAG A NŐK FOGNAK IRÁNYT MUTATNI. VEGYÉL RÉSZT EBBEN A FELEMELKEDÉSBEN!
 • Text Hover
Tiger Woman Vibe az új átalakító Kvantum Faktor a bolygó felemeléséért a Női minőség által.
A női minőség a belső utak kulcsa. Férfiak esetében is csak a női szent kvalitás képes felemelni a tudatszintjüket. Az ÚJ TUDATVÁLTÁS SZIVÁRVÁNY KORSZAKBAN.

Minél több ember használ életében szent frekvenciákat, annál inkább a szent Női áldás járja át a bolygót, és gyógyítja a létezők sebeit. 
Ez az új kor csak a Női minőségek, és a Nők uralomra emelésével lehet kizárólag teljes.

A frekvenciák ezért különleges Tiger Woman Vibe hatást generálnak a Nők és Férfiak energetikájában egyaránt, amely sokkal nagyobb varázserő, mint a nyers férfi erő.

A Tiger Woman Vibe rezgései olyan kvantum faktoriális tényezők, amelyek alapján a teremtés, és átalakító hatás segíti az egyént kirekesztett szemlélőből RÉSZTVEVŐVÉ válni az Univerzum Társ-Teremtőjeként. 

Ahová a görcsös maszkulin siker nem tudott eljutni, oda a Női csoda könnyedén elhatol a frekvenciák használata által, átölelve a bolygót.

MILYEN ÚJ KVANTUM SPEKTRUM TÁGÍTÓ FUNKCIÓKKAL RENDELKEZIK A RAINBOW ESSENCE WAVE ENERGETICS®?

1.Szisztémák

Ezek a frekvenciák működéséért felelős finomdimenzionális eljárások, szerkezetek, erő intelligenciák, melyek előállítása az emberfeletti világgal társteremtve van a fizikai síkra hozva.

Kvantum Feature Tulajdonságok

Ezek a használat közben plusz áldásként jelentkező energia progressziós feladatvégzések az anyagba átáramló intelligens kvantum és nano frekvenciák részéről. Ahogy a radiátor melegszik, a szél pedig fúj, a frekvenciáknak is vannak ugyan így jellegzetességeik. Igaz flexibilisen beintegrálhatók az anyagba konvertáláskor. Így a rezgés anyagból előáramlanak és megkezdik működésüket. Érezheted őket így is, hogy a láthatatlan jóakaró, gondviselő plusz hatások.

 • Text Hover
Mi a különbség egy hétköznapi spirituális egyén, és egy Rainbow Átstruktúrált Kvantum Létező között?
Miként változik mostantól az oldás és tisztítás?

Miként változik mostantól az oldás és tisztítás?
"Hallgasd végig ezt az aranyat érő előadást.Sok dologtól mentett meg a jövőben, tanulva a múltam spirituális tévelygéseiből." - Horváth Flóra

Klikkelj a Play Gombra és Nézd meg ebben a videóban:
Mi a tétje annak, ha valaki nincs tisztában
a mostantól működő ön és energetikai tisztításnak?
Hogyan dolgozik sokkal könnyebben a tisztulás?
Ez a következő ismertetés egy magas LELKI HIGÉNÉ tudomány alapjain áll. Mégis a könnyű megértésért képzeld el, hogy egy ember energetikája ahogy megszületik a sok traumák és fájdalmak hatására egyre kötöttebb, merevebb, árnyékoltabb lesz. Ahogy a fizikai bilincsek a mozgást béklyózzák meg, a lelki bilincsek a spirituális haladást kötik gúsba. Egy hétköznapi ember találkozik egy lelki úttal, mert hát mindentől függetlenül lehet szellemileg nagyon magas lény. Azonban a hordozója, az emberi dimenziója mögött lévő elfojtások, traumák, feldolgozatlan élmények saját valóság rezgéseken még kötik kezdetben. Ezért nagyon fontos ezeket nem kiásni, hanem vagy átalakítani tiszta erővé, vagy pedig elporlasztani. A kiásás és felterápiázás önmagában azért nem segít, mert ez olyan, mintha felásná valaki a háza alatt lévő szennyvízcsatorna tartalmát a szobájába. Nem elég, hogy a szennyvízben ott volt, most már a szép szoba is olyan lett. 

Ezért a legújabb Szakrális Frekvenciák Hullámai által propagált kvantum realitás szimulációs tudomány ahelyett ahogy a hagyományos a maguk módján értéket tartalmazó utak az árnyék szennyeződésekkel nyakon borítanak valakit, a Rainbow át strukturálja, elvezeti egy modern Soul Climate Economy  csatornába. Egy olyan éter-asztro-mentális feldolgozásba, amely nem érinti az egyén teremtési mátrixát. 

Nem szennyezi többé meg ahogy a hagyományos ásások, analízisek a hétköznapi éntudatot elöntik tartalmukkal. Az elfojtott tartalmak előtérbe hozása és feldolgozása, átalakítása cseppet sem veszélytelen vállalkozás. Ezért ebben a korban ehelyett a hagyományos feldolgozós megszabadító ásás helyett az energia átstruktúrálás gazdálkodás működik teljesen biztonságosan. Ezért az egész világon a Rainbow már így működik. A saját ásásod és ösvényed árnyékait pedig szintén magasabb dimenzióban kezeli, és javadra energia gazdálkodja.
 • Text Hover
Egy hétköznapi Spirituális Egyénnél, aki STARTPONT STRUKTÚRÁVAL járja a lelki útját. Nem látván a következményeit a teremtésének:
-Akármilyen mosolygós és jó ember valaki, gyerekkor óta halmozódnak a traumák, káros benyomások a tudatalatti szintjére süllyedve, mint energia, ami azért, mert nem tud valaki róla, vagy nem vesz róla tudomást, még ott van ,és dolgozik a háttérben károsan.

-Görcsös feszült energia keletkezik a sok megpróbáltatástól, környezeti káros hatásoktól, amelyek automatikusan elfojtódnak a legjószívűbb embernél is. És, mint a vulkán kitörésre vár. Mert az energia mindegy, hogy pozitív vagy negatív, attól még mozgásban lévő erő. Természete a mozgás.

-A kitörésre váró energia, ott lappang és erősödik mérgezve a belső energetikát, érzelem és psziché világot. Három szintre nyomódik le a felszíni hétköznapi tudat kontrolláló hatására (amire szükség van, különben ösztöni vademberek lennénk. Ugyan akkor meg kell tanítani tudatosan megszabadítani a káros elfojtásoktól.)

-Amikor valaki ebben az állapotban lép alfa, théta vagy meditációs birodalomba, akkor mérgezi az esszenciáját, az erőforrásait. A pszichéjét pedig a belső küzdelem háttér őrület felerősítése felé löki automatikusan. Ezért nagyon veszélyes flexibilis belső lelki klíma és részletes tudattérkép orientáció nélkül végezni bármilyen ösvényt. Ez minden igazi mester és valódi ösvény alap kritériuma volt több ezer évig. Jelen kor csak az emberi külső helyzetet veszi figyelembe kínálatával, a háttér folyamatokat elhanyagolva pedig a későbbiekben sokkal nagyobbak és katasztrófálisabb eredményűek lehetnek, mint valaha. Amennyiben valaki nem teszi rendben az említett dolgokat, és nem kezdi el működtetni az energia gazdálkodást. A Soul Climate Economy-t.

-Primér szintre lemegy az elfojtás egy átlagos jó teljesítésű embernél. Ekkor ez kellemetlen érzeteket idéz elő, és tovább nyomódik lefelé a hetek, hónapok évek alatt.

-Szekunder szinten ezekből vannak a hallucinációk, kóros energiák, szorongások víziókkal, vizuális projekciókkal elegyedve, kellemetlen belső káros nyomasztó élményvilággal.

-Tercier szintre lezuhant probléma az első 2 szintről még alább süllyedve már olyan szintre burjánzik, hogy fizikai, avagy pszichoszomatikus módon tovább roncsolja a rendszert. Beteremti tüneteit a fizikai test károsodásában. Diszharmóniájában. Ilyen például a rák egy tipikus fajtája. (Kimutatott tény, hogy, akik a tudatalattijukat képesek ellenőrzött körülmények között analizálás helyett, dinamikus és energetikai gazdálkodó módszerekkel tisztítani, egyszerűen soha sincs náluk szív és rákos, daganatos megbetegedés.)

-Az energetikai rendszerben a káros negatív benyomások átélése a környezetből, és a belülről fel törő negatív érzelmek olyan hatással vannak, hogy a szervekre kihatnak.

-Egy pozitív potens ember ráadásul képes az áldott jó szíve miatt átvenni a környezete maceriáit. Még akkor is, ha képes korrektül kezelni őket a felszínen. A háttérben az energetika átjön. Kihat a belső valóságra. Az pedig a külső teremtésre.

-A teljesítmény, és siker biológiai árat kér, ezért orvosi statisztikák megmutatják, hogy a legtöbb 40-45 éves korára teljesen sikert elért ember gyomorfekélyeket és szívrohamokat él át, ha igazán sikeres, mert a rengeteg munka, elégeti a belső energia erőforrásokat, ami például a szervezet számára az egyensúlyhoz elengedhetetlen. 

-A tanulási képessége noha csodálatos, rengeteg energiát ad ki vele az egyén. Mert lelki higénia nélkül a tudat nem rugalmas, nem tág annyira, hogy könnyebben dolgozná fel az információt. Helyette befeszülés, görcsölés, az attitűd. Ez pedig mind elégeti a belső erőt. Pedig lehetne magasabb nívón tanulni, sokkal hatékonyabban, úgy, hogy az információk 95%-a ne vesszen kárba 55 év után. Hanem csettintésre előugorjon. A tapasztalati tanulásnál pedig pláne gyarapodni lehetne több területen.

-A környezettel vívott harcok az érvényesülésben, még, ha egy sikeres csodás ember jó szándékú is, az idegrendszerre a tükörneuronokon keresztül kihatnak, és megszállják mások terhei.

-A sok lefojtott erő mai társadalomban, ahol sem a Nők, sem a Férfiak nincsenek normálisan megbecsülve, és ki vannak kényszerítve a saját terükből, hogy a másik nem feladatait is sokszor ellássák, elpazarolják vele az életerejüket.

-Még a remek nagy teljesítésű sportolók sem érzik azt a szabadságot és erőnlétet, amit egy lelki higéniával rendelkező ember képes energetikájában megtestesíteni.

-A test bekopik, kötötté válik, ha nem áramlik szabadon a belső világának erői, és a tudata nincs egyensúlyba hozva valakinek.

-Lelki higénia nélkül még családon belül is csak szerepek kommunikálnak egymással. Nem pedig két lélek egy lángként lobogva.

-Lelki higénia nélkül lehetetlen rájönni az élet nagy törvényeire, és felkutatni születés valódi titkát. A blokkok és lerakódott energetikai konstelláció eltorlaszolja az intuíció és magasabb erők jótékony beáradását a rendszerbe.

-A transzperszonális pszichológia, integrál pszichológia és humanisztikus pszichológiai irányzatok szerint is teljesen alátámasztott az, hogy ha valaki nem készíti elő a táptalajt, ahová a magot veti, akkor káros csírázásban bomlik ki a növekedés. Mérgezett táptalaj soha sem terem gyümölcsöző érett és intelligens virágot. Ezt a természet örök időktől fogva bizonyítja nekünk. Tükrözi.

-Az összes hiteles spirituális tradíció, melyek fölött ott az erő, a szellem, minden korban kinyilvánították dimenziópszichikailag, hogy a gondozatlan táptalajú energetikai egyén galvanizálja az energiáit és erőforrásait, súlyosan megkárosítva vele magát és környezetét.
Egy RAINBOW STRUKTÚRA ÉS HELYES ORIENTÁCIÓJÚ használónál, aki a mai kor emberének megfelelő módon jár el a kozmikus evolúciós  haladásának:
-A Rainbow Struktúráló Kvantum Stimulálója úgy konvertálja és transzformálja az egyént, hogy az eddigi szellemi gyakorlataival és életében összeszedett tudati, tudattalan, és tudat mögöttes szennyeződést, és károkat korrigálja. Az egyén útját pedig kisimítja és használhatóvá teszi. Amennyiben az orientációba felemeli létét, és beintegrálja többi lélekrészét. Ez pedig könnyedén lehetővé válik a frekvenciákkal való munka során.

-A tudatban áramló erők vannak, amikre mindig lehet belső erőforrásként támaszkodni, és az állóvíz, saras pocsolya feszengető energetikai effektus helyett, egy hömpölygő áradó folyóvá válik valaki. Így soha sem szárad be, mindig csak ömlik, terebélyesedik, megújul a lelki kapacitása. Belső tere. Mélysége. Minősége. Teljes léte.

-A tudata állandóan a harmónia körforgásában él, a belső és külsö egyensúly körül táncol, ellentétben a lelki higéniátlan embereknél, akiknél harc van tánc helyett. Csak egy táncra és sziporkázó kreativitásra átkapcsolt vezérlésű egyénnél ér célba bármely ösvény, amelyet használ. Legyen az akár alfa, théta, bármely gyógyító módszer, meditációk, energia gyakorlatok. A nulladik lépést és az alapzatokat kell rendbe tenni. Akkor erős alapokkal egy ház szilárdan áll és egyre szebbé és szebbé alakítható.

-Képes a tudata rengeteg dologba beleolvadni és elsajátítani, kiteljesedni úgy is, hogy más módon tanul meg elsajátítani dolgokat. Sokkal több kreativitást és intuíciót hoz elő. A lexikai, kognitív, mentális szint is felszabadul. Ettől még több lexikai dolgot is képes elsajátítani. Mert olyan ez, mint mikor a számítógép merevlemeze nincs túlterhelve, képes hatékonyan üzemelni.

-Képes átölelni az ellentéteket a tudata. Így hasadás helyett egyesíteni őket. Valamint erőt meríteni belőlük. Állandó flow \ áramlás élmény. Alkotó, áradó intuitív ÁTISTENÜLT kreativitás. Társteremtőjeként a mindenségnek. És a megszentelt Égnek.

-Sokkal energikusabbak a mindennapjaik azoknak, akik felelősséget viselnek energetikai, és kognitív, valamint emocionális világukért. Olyan eljárásokkal, melyek rendet tesznek a belsőben.

-Felgyülemlik rengeteg életenergia, a káros erők átalakulása ugyan is pozitív kristálytisztává alakított flow jótékony erő áradatot idéz elő. Kozmikus Isteni légáramlat örvényeket. Amelyek kreativitásban, atmoszféra színezésben teljesendnek ki. Mint kellemes sokdimenziós jótékony eufórikus színkavalkád az egyén körül.

-Fel lehet így szabadítani a tudatot a káros hatásoktól. Melyek visszahúzó erő helyett felhajtó erővé válnak. Ez egy konvertáló folyamat, transzformálás jön létre a problémából növekedés és érettség lesz. Ami egy új stabilitás, egy valódi megingathatatlan belső Erő építőtéglája.

-Az érzékeik az átlagnál sokkal magasabb spektrumot képesek érzékelni mind az 5 érzéken keresztül. Valamint a további érzékelési funkciók is bekapcsolhatnak, és intuitív kolosszális meglátásokkal hatnak ránk a józanság racionális szintjénél magasabban. Vannak a világon sokszor spirituális körökben diagnosztizált őrültek. Akik azt hiszik, hogy intuitívak, és égi dolgokat csatornáznak. Ők viszont sok esetben patologikusak. Ők a racionalitás szintje alatt élnek. Jól vegyük figyelembe, hogy itt racionalitás feletti szintről, szupraracionális működésről van szó. Nem pedig racionalitás alatti, hallucinációs, hasadt énrészű degenerálódó szintekről. A Rainbow automatikusan felfelé komponál a szupra racionális irányokba rezgetve minden egyént.

-Könnyebben látja át mások működését, nem csak gondolati analízissel, hanem több felfogó dimenzió nyílik ki, és képes ráérezni mások valós problémájára, nem csak arra, amit mutatnak magukból, vagy még saját maguk sem tudnak róla.

-Képes valaki saját problémáját kialakulás előtt megérezni, és gyökerestől elvágni a szálakat. Mint egy őrködő szamuráj, aki a rendet, és harmóniát védi.

-Minden, amit tesz valaki, ilyenkor képes hatékonyabban, és erősebb intenzitásban tenni. Plusz ez az alkotásban, munkában is meglátszik.

-Másoknak való segítségnyújtás is eredményesebb, empatikusabb, szociális maszkokon és formaságokon túlibb. Szívreható autentikus őszinte környezet bontakozik ki az ilyen egyén körül. A Rainbow multienergiás sokszínű csatorna rezgéseken keresztül.

-A jól megalapozott energetikai rendszernél az öregedés sem úgy jön létre, mint csak egy kizárólag személyiségére és külső világára tudatos embernél. Megújuló állandóan vitális fiatalos lendület hömpölyög az egyén atomjaiban és sejtjeiben.

-Bárhol legyen, helyzettől és körülményektől függetlenül otthon érzi magát első sorban Önmagában. Az egész Univerzumot saját lakhelyének éli át. Ez gyerekesen, és ovisan hangzik egy olyan embernek, aki még nem élte át a személyiség és hétköznapi tudat szintnek a magasabb állapotait. Állomásait. Azonban, aki kicsit is belekóstol a lelke magasabb régióiba, azonnal más módon kezdi el érzékelni Önmagát, és az egész világot.

-Egy sokkal élőbb, színesebb, lüktetőbb, közreműködő világot lát mindenki, aki összeköttetésbe kerül a saját lényével. A személyiség karakter és maszk \ perszóna fixációi nem állják útját az intuíciójának. Itt sem arról van szó, hogy eltűnik a személyiség és széthull valaki a hasadt kiszolgáltatott "tudatalatti pöcegödör szférába". Éppen ellenkezőleg. A személyiség korlátlanabb, magasabb belső erőforrás hatása alá kerül.

-Képes méltón élni, minden pillanatot élvezve. Bátran. Őszintén. Még a legkegyetlenebb világban, és pokolban sem cserélve soha senkivel. Mert olyan belső erőre támaszkodik, ami minden drágakőnél sokkal becsesebb, és nem veheti el tőle senki soha.

-A legfontosabb, a mindent átölelő ok nélküli szeretet élménye.
7K METHOD - 7KOZMIKUS RÉTEG SZISZTÉMA
777szeresére ugrik az általános mezőnk hatása.
Köszöntse az ÚJ Holarchisztikus Frekvencia Kreátort. Agyhullámoknál magasabb lépcső,
ami az agyhullámok (Alfa, Théta, Delta) színvonalit is felemeli.
Milyen új tudatszinti evolucionális eljárással működik?
Nézd meg, értsd meg, plusz érezd át jelentőségét az intuícióddal is.
Bátrabbak a szívüket is kitárhatják, mert immár ez az a terület, ahol a tudomány,
az intuíció, a szakralitás és a szintézis találkozik a szívben.
 • Text Hover
 • Text Hover
Holarchikus Rendszer

Ahogy egy atom része egy sejtnek, úgy az atom önmagában egész, ám egyben rész is, így a jelentése a Holonnak: Rész-egész. Holarchia pedig a hierarchia tagoltsága helyett, az atom részegésze a sejtnek, a sejt részegész a szervezet tekintetében. A holarchikus rendszer a szubtilis rezgések szintjén tagozódik a magasabb elem és dimenzió tartományok végtelenségébe, teret biztosítva a frekvenciák által létrejövő transzformációnak.

Etheric Atomic Simulator

Minden frekvencia, és rezgés, amelynek hullám hossza bejut az éteri szubsztrátum birodalmába a fizikai test körül lévő burokban elkerülhetetlen, hogy akkor tud létrehozni észlelést az emberi részünknek, ha élmény és benyomás formájában jelentkezik. Ezért fontos, hogy minden egyes frekvencia hullámhossznak egy speciális textúra rezgése van, amely összekapcsolja azonnal az éteri benyomást az emberi szintű pszichével.

Felső Kozmikus Adat Vevő

A tudomány rájött már arra is, hogy a kommunikáció jóval több, mint a szavak. A testbeszéd, és interperszonális intelligencián túl létezik egy magasabb rendű kommunikáció az emberek feletti valósággal. A tudomány bebizonyította, hogy a tudattalanban lakó Isten egy Pre-Transz tévedés, avagy nem a tudattalan, hanem a tudatfeletti valóságokban léteznek az Isteni lények, minőségek, amíg a tudattalan archetipikus.

Cosmo Chanelling Harmonizátor

Mint egy adóvevő, ez a rész az emberi testnél magasabb szintű jeleket fogad, és közvetít kilökve a kozmoszba ugyan akkor. A szimplán médiumok és látok ennek csökkentett üzemmódú és limitált funkcióját képesek igénybe venni. Itt beemelődik hozzá a kiterjedt többdimenziós valóság, melyben egy kreátor funkció bővül pluszban, avagy a kozmoszba jel, és cél is kitűzhető, ekkor az atomok elindítják.

Kvantum Plazma Sugár Transzformátor

A félanyagi valóság energiái a frekvenciákon keresztül az atomok olyan részeivel kerülnek kapcsolatba, amely lefordítja a használó test-elméje, emberi tudata szintjén a tapasztalást. Ennek van egy transzperszonális pszichológiai kutatások által Radarnak nevezett funkciója, mely egyben kiszűri az elviselhetetlen élményeket, és aktuális szinthez inkompatibilis méretű kozmikus hatások.

Kozmikus Rezgési Frekvencia Installátor

Ahhoz, hogy fogadni, és küldeni is tudjunk magasabb, emberen túli jeleket a Kozmoszba, illetve hibátlanul kódoljuk, és energia fürdőzést csináljunk megújhodva, szükség van arra, hogy behangolódjon az emberi pszichénk. A személyes szinten az érzéketlen emberek is előbb utóbb szenzitívek, érzékenyek lesznek a rezgésekre, mert emberi részük azonnal észlelni fogja a folyamatokat.

FORRADALMI ÚJJÍTÁS A SPIRITUÁLIS ESZKÖZÖKBEN! 

AHOGY TÖBB TABLET, TELEFON ÉS SZÁMÍTÓGÉP KOMMUNIKÁLNI TUD EGYMÁSSAL, ÍGY AZT TECHNIKAI KOMMUNIKÁCIÓNAK NEVEZZÜK, A SPIRITUÁLIS KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETEID IS KÉPESEK ERRE SPIRITUÁLIS MULTIDIMENZIONIÁLIS KOMMUNIKÁCIÓVAL. 

MOSTANTÓL MINDEN MÓDSZERED, ÁGAZATOD, GYAKORLATOD, KIEGÉSZÍTŐD ÖSSZESZINKRONIZÁLHATÓ, ÉS EGYMÁS ENERGIÁIVAL KIEGYENSÚLYOZVA KOMMUNIKÁLNAK KVANTUM SZINTEN EGYMÁSSAL AZ ÚTJAID SZELLEMI SEGÍTŐ LÉNYEI. 

MEGÉRKEZETT EGY PLUSZ BIVALYERŐS FEATURE A TUDATVÁLTÁS KORÁRA!!! 
Mindeddig sok oktató azt mondta az embereknek, ha elvégeznek egy tanfolyamot, ne keverjék más ágazattal. Más spiri utak módszereivel. Eddig nagyon káros hatásokat szenvedhettek azok, akik több utat gyakoroltak egyszerre, mert más, és más területet aktiválnak be párhuzamosan a gyakorlatok, melyek széttépik sok irányba egyszerre a gyakorló egyén folyamatait...

Ennek mától immár vége!!! Többé nincs szükség arra, hogy egy Théta, vagy Alfa oktató tiltsa egymástól a tanítványait. A hagyományos módon a különböző ágazatok eszközei, módszerei keresztezik hatáskifejtéseikben egymást. Mától ennek vége!!! A különböző eszközök és ágazatok is rendelkeznek szellemi élő intelligencia erőkkel a "túlvilágon". Ezek a hatások teljesen összehangolhatók MERT....
 
Mostantól a Rainbow Essence Wave Energeticsnek hála ez átkapcsol a PLURAL INTERFACE ENERGY COMMUNICATOR FEATURE funkció kvantum plazma intelligencia Consciousness Livestream (tudati dimenzióból kozmikus intelligens lények) segítségével.

Hát persze, hogy sokszor megrekednek emberek, és tanácstalanok, mert a különböző életterületeik és módszereik, tanítóik szellemei nem kommunikálnak egymással. Ez mostantól teljesen megoldva!

Képzeld el, hogy hátráltatás helyett milyen az, amikor a P.I.E.C.F. -nek hála a Jógázásod, vagy Tai Chizásod erősíti a Théta állapotod, vagy Masszázs tevékenységed, Energia gyógyászatod, illetve Kristályaid hatását?
 • Text Hover
Innentől fogva, ha valaki Shamanizál, Jógázik, Tai Chizik, Théta, Alfa állapotot használ, masszíroz, harcművészkedik, vagy éppen kezel valakit, nincs többé szükség rá, hogy növekedjen benne a káosz. Akármilyen gyógykristály, gyógylap, szakrális tárgy képes felerősödni és kiegyensúlyozott körforgásban együtt táncolni a többi módszer energiájával. 

A Rainbow Essence Wave Energetics csomag segíti lehívni az éltető szellemi erőket az eddigi ágazataidba is. Emiatt egyfajta shamanisztikus kommunikáció váltás is bekapcsol a frekvencia használójában.

A tudatban lévő folyamatokat kitágítja és kiegyensúlyozza a P.I.E.C.F. funkció plusz hatása. Mostantól minden módszer és ágazat harmonikusan erősíti pluszban egymást ettől a kedvező egyedülálló hatástól, ami ezen a bolygón ebben a csomagban jelent meg.
Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

MOSTANTÓL MAXIMÁLIS BEINTEGRÁLT SORSEGYENGETŐ BIZTONSÁGI KVANTUM NYALÁB FEATURE A SPIRITUÁLIS UTAT JÁRVA! 
A hagyományos utak ezt mondják: "Teher alatt nő a pálma. Ahol fejlődés van, ott nehézség is van." A kutatások azonban azt mutatták ki, ahol erőlködő görcsök jönnek létre, az megakadályozza az elme-szív koherenciális állapotokat. Sokkal inkább fontos az eredményeket illetően a biztonság, a védelem, és az abból fakadó stabilitás. A DEFENDER RAINBOW WAY SPECTRUM ASSISTANCE ENERGY FEATURE plusz funkciónak köszönhetően a terhelés helyett a hangsúly a megpihenésben való stabilizálódás. A töltődés. Ellazultan, nem is törődve az egésszel. Még a spontán elkalandozás is belefér mostantól, akármilyen gyakorlatot végzel. Maximális eredményt garantál ugyan is ez a funkció a frekvencia használatakor. Akkor is, ha nem adja bele valaki az anyait, apait. Arra is van egy konstruktori vibe-ja a frekvenciák funkcióinak, hogy ha beleadja. Az eredmény mindenképpen kiteljesedő, és mérhető.

Képzeld el milyen lehet úgy járni egy spirituális utat, gyakorlást végezni, hogy maximálisan egyengetve van közben az utad? A hagyományos módon végzett módszerek, technikák a kinyílással, tudat tágulásával, a környező problémákat, árnyék erőket is beengedték. Mivel ahogy kinyílt a tudat, ugyan azon a csatornán kerül be a fény és az árnyék is. Az ajtó, a bejárat egy. Ennek mától azonban vége! Mert sorsegyengetéssel a D.R.W.S.A.E.F. -nek hála többé nem nincs értelme a hátráltató és akadályozó beszivárgott, környezetből előtörő árnyék negatív sorserőktől rettegni!
 • Text Hover
Bármilyen erőfeszítés nélkül, kényelmesen akármit gyakorolhatsz. Bármilyen módszerrel ötvözheted a Rainbow Essence Wave Energetics-et, mert, akármilyen ágazatot gyakorolsz az eddigi Théta, Alfa, Delta agyhullám állapotok mellett, a D.R.W.S.A.E.F. össe szintetizálja egységes harmonikus haladási úttá. Egy beintegrált magasabb tisztaság felé vezető sorsegyengető kozmikus erőárammal karöltve. Ahogy használod a frekvenciát, plusz hatásként, és eredményként ezt a sorsbiztos csodát is alapjáraton megadja. Így a gyakorlásod miatt létrejött szintkülönbséged, hogy túltágulod a környezeted tudatát, többé nem akadály. Sőt! Mindenki harmóniába kerül veled, ahogy használod ezt a frekvencia csomagot.

Mert egy Tudatváltáshoz szükséges konstrukció birtokában akárhol, akárkikkel élve gyakorolhatod bátran, szabadon a saját spirituális utad, módszereid. Többé lehetetlen visszahúzni téged, vagy megakadályozni. Mások nehézségi erejével küszködésnek egy életre leszámol az, aki használja ezt a frekvencia csomagot. Csak a meghitt harmónia, boldog kiegyensúlyozott teremtői állapotok várják.
Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ ELME-SZÍV KOHERENCIA EGYSÉGET KITERJESZTŐ KOZMIKUS ÖSSZEKÖTTETÉS! A THÉTA, ALFA ÁLLAPOT FELHASZNÁLHATÓ MOSTANTÓL AZ EVOLÚCIÓ ÚJ SZIVÁRVÁNY KITERJEDT SPEKTRUMÚ, MINDEN DIMENZIÓT ÁTFOGÓ SZINTETIKUS SZINTJE FELÉ.

Az elme-szív koherencia szép együtt duruzsolása kiterjeszthető a tágabb spektrumban. Ennél még jóval több is rejlik a WIDE SPECTRUM COSMIC COHERENCE FEATURE funkció jóvoltából. A hagyományos nagyszerű elme szív koherencia, amely kiegyensúlyozza az egyént, most akár az egész mátrixát a használónak kiegyensúlyozza. Azt a dimenziókat is összehangolja, melyekben az egyén folyamatai tevékenykednek. Egy szélesebb spektrum mellett valójában egy Kozmikus Koherencia jön létre, nem csak az Elme és Szív szintjén, hanem a Felső Én, és magasabb dimenziók Kozmikus Isteni Erőinek szintjén is. Ha eddig az elme-szív koherencia együttműködése volt a nagy felfedezés a spirituális utakon, akkor most a spektrum tágítás rá a bársonyos palást, a Kozmikus Koherencia pedig a dicsőségben ragyogó Gyémánt Szivárvány Korona. 
 • Text Hover
A Brain-Heart Coherence (Elme-Szív Koherencia) ma már egy tudományosan alkalmazott dolog. Ez a kiterjesztettebb széles spektrumra húzása, és a kozmoszba emelése egy bátor ugrás azoknak, akik a hagyományos eszközeiket szeretnék felhasználni arra, hogy körülöttük az eredmény beragyogja a hozzátartozókat, családtagokat, barátokat, és jótékonyan segítsen rajtuk a fény felé fordulni. Hozzájuk idomulva energiák frekvenciáival, nekik megfelelő szabadságuk szintjén és az elfogadás minőségével.

HOGYAN INDÍTHATOD EL A SAJÁT CSOMAGOD BESZERZÉSI PROCEDÚRÁJÁT?

0.Lépés: Telefonos egyeztetés esetén mond neked a Telefonos SZFH Tanácsadó egy Titkos Kvantum Áldó Mantrát. Majd felveszi az adataid, és speciális igényeid, céljaid.

Még mielőtt az adatok felvétele elkezdődne, fontos energia higénés eljárást ír elő a Szakrális Frekvenciák Hullámai Protokoll. Amikor megrendeli telefonon keresztül Valaki a Rainbow Essence Wave Energetics csomagot, akkor energetikailag átjárja egy korrektor mantra az energetikai testeit.

Erre azért van szükség, mert egyrészt stabilizálja a kapcsolatot a megrendelő és a Tanácsadó fél között. Így mindenfajta energetikai védelem és sikeres szinkronicitás biztosítva van. 

Továbbá az áldó mantra hatása beépül, és már elkezdi "kitermeszteni" az energetikai hálóját, amibe a Frekvencia Hullámok bele tudnak kapcsolódni. Ez után történik a lényegi procedúra fontosabb lépése, az első lépés.
1.Lépés: PRIVATE ID SACRUM SCAN CODE A Személyre Szabott Beütemzett Kiegyensúlyozó Hatásokért és a Használó Tudatába Installálásért!

 • Text Hover

Feltelepítésre kerül a konzervátum csomagodba a személyre szabott frekvencia hullám konstrukciód.


Közvetlenül mindig érzékel téged a Frekvenciákból kiáradó mező, és élő kapcsolatot kezdeményez a több dimenziós valóságodban.
%

Személyre Szabott Hatás és Kapcsolódás a Frekvenciákkal.

Minden rendelésnél elindul ez a PRIVATE ID SACRUM SCAN CODE procedúra, ami beméri a lényeges koordinátáit a téridő szerkezetedben elfoglalt valóságodnak és energetikai karakterednek. Ezáltal precíz élő áramló kapcsolatot ápol veled a frekvencia.
2.Lépés: Eljutnak a rendelő igényei és dimenziókarakter védjegyei, azonosítója a Lekonvertáló Kvantum Frekvencia Bázisra. Elkezdődik a személyre szabott legyártás.

 • Text Hover
Ahol a csodák történnek...

Speciális lelki klímával körüllengett körülmények között készül a személyre szabott erőhullám elegyítő konstrukció dimenzióoperátori mérnöki precízitással.

A középkorban alkimista laborokban hajszálakkal, vérrel dolgoztak, és gyógykészítményeket alkalmaztak. Erre semmi szükség többé. A modern kornak hála találkozhat az anyagi dimenzió a más frekvenciák segítő áldásaival. Így megfelelő körülmények között dimenziók hi-tech laborában képes létrejönni a FREKVENCIA STRUKTÚRÁK BELEÁGYAZÁSA AZ ANYAGBA.

Mivel egyénre szabott minden típus, ezért fontos, hogy ne adja kölcsön senkinek. Már csak azért is, mert rátapadhat mások árnyék energiája. A frekvencia nyalábok pedig első sorban a Private ID Sacrum Scan Code által a megrendelőre vannak fókuszálva.
ÖKO MÓDON SZEREZHETED MEG A CSOMAGOT!
Azok az emberek, akik beszerzik maguknak ezt a csomagot, pluszban támogatják az Ökológiáját a bolygónak és, rajta az élővilágnak.
 • Text Hover
 • Text Hover
MINDENT A TERMÉSZETÉRT, BOLYGÓÉRT, ÉLŐVILÁGÉRT.
A csomag beszerzője gálánsossága és nagyvonalúsága miatt hozzá járul ahhoz, hogy a fák és a növényzet életbe maradjanak a bolygón. Az élővilág sértetlenül gyógyulhatja eddigi sebeit.

A modern kornak hála nincs szükség arra, hogy a frekvenciák legyártásáért évente több tonna csomagolóanyagra legyenek a fák kivágva. A digitális technikának hála a személy, aki birtokolja a csomagot az elegáns megszerzés útját választja. 

Az egyén, aki beszerzi így online változatban a csomagot, kap mellé egy elektronikus úton kiállított ÖKO  LET IT BE Oklevél dícséretet is. 
Milyen meghökkentő pozitív eredmények történtek fél év távlatában egy tesztelő használón? - Nézd meg a beszámoló videót!
Melyik RAINBOW ESSENCE WAVE ENERGETICS® csomagot választod?
FREKVENCIA CSOMAG
239

85 975 Huf

 • Ez a Rainbow Essence Wave Energetics csomag
 • Tartalmazza a Frekvencia Konzervátumot
 • Tartalmazza a szükséges szóbeli hanganyag tudati felinstallálást a lelkedbe
 • Tartalmaz írásos fontos tájékoztatót is
 • Eco (Öko) módon növeled vele a bolygó természetvédelmét, és a harmóniáját.
EXTRA CSOMAG
351

125 975 Huf

 • Mindent tartalmaz, amit a Frekvencia Csomag
 • Plusz egyéni élő online segítség a használathoz
 • Plusz egyéni 45 975 Ft értékben coaching
 • Plusz egyéni ráhangoló eszköz és annak felinstallálása
 • Plusz Voiléé Frekvencia Csomag 64 975 Ft értékben, ami hatástalanítja az 5G és káros elektromos sugárzást.
NÉP KEDVENCE!
Mit választasz, kitöltöd a megrendelő lapot, vagy telefonon a Titkos Áldó Mantrát plusz ajándékként meghallgatva szóban adod le a rendelésed? 
Amennyiben személyesen szeretnél érdeklődni, és megrendelni, úgy hívd fel a +36 70 704 1958 számot. Bemutatkozás után Nwadike Ildikó egy általunk napvilágra hozott Titkos áldó mantrával kezdi a rendelésed felvételét.

Ahogy hallod a mantrát, olvadj bele, add át magad neki. Érezd át a rezgését, hatását, ennek a titkus kvantum szútrának.

Időzhetsz is benne picit, és amikor jól esik megbeszélitek a részleteket és elindítjátok a Rainbow Essence Wave Energetics Private ID Sacrum Scan Code szintű procedúráját. Így személyre szabottan kapod a Frekvencia Konzervátumot. Az energetikai meződdel lesz maximális összhangban. Amikor a konzervátum csomag aktiválódik a magasabb dimenzióból lekonvertált Private ID Sacrum Scan Code-al, akkor a csomagod pedig megkapod online, a tanúsítványokkal, és hasznos tevékenységű oklevél, és tudatszint, valamint tudásszint növelő dícséretekkel együtt.

Amennyiben nem szereted a privát kapcsolatfelvételt, akkor töltsd ki bátran az űrlapot, és írd le az igényeidet, célod a Private ID Sacrum Scan Code-hoz.

Írásban írj e-mailt az info@szfh.eu e-maild címre.